ti 04.05. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Nashville Predators

Pystyykö Columbus hyödyntämään Nashvillen paineet?

Columbus Blue Jacketsin osalta eletään ilon hetkiä, kun surullisen heikko kausi alkaa vihdoin lähestyä loppua. Jäljellä on ainoastaan neljä ottelua ja sen jälkeen joukkue ja seurajohto pääsee kiinnittämään katseet tulevaisuuteen. Nashville Predatorsilla panokset viimeisille otteluille on valtavat, mutta näillä näkymin kausi jatkuu vielä pudotuspelien merkeissä. Pistemenetyksiin ei yksinkertaisesti ole varaa Columbusta vastaan.

Columbus on toistaiseksi divisioonan viimeisellä sijalla, mutta vielä on mahdollisuudet nousta pykälä ylöspäin. Suurta lohtua siitä ei saa, mutta pelaajisto varmasti haluaa saada kauden viimeisistä otteluista pohjaa tulevaisuudelle, vaikka erityisen intohimoista pelaamista tuskin on luvassa. Voitot on ollut kiven alla, mutta kolmesta edellisestä ottelusta Columbus on ryöstänyt pisteet Tampa Bay Lightningia ja Carolina Hurricanesia vastaan. Nashvilleä vastaan voitto ei siis missään nimessä ole mahdottomuus, jos Columbus pystyy käyttämään vieraiden suuret paineet hyväksi.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Nashville on toistaiseksi kolmen pisteen turvin kiinni neljännessä sijassa, mutta takana tulevalla Dallas Starsilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Joukkueet kohtasivat edellisessä ottelussa ja Nashville onnistui ottamaan äärimmäisen tärkeän extrapisteen 1-0 jatkoaikavoitolla. Kahdessa edellisessä ottelussa Florida Panthersia vastaan pelillinen taso oli heikko, joten esitys Dallasia vastaan oli tärkeä parannus. Columbusta vastaan Nashvillellä on mahdollisuus ottaa hallinta itselleen, mutta vieraiden lähestymistapa tulee luultavimmin olemaan jälleen puolustusvoittoinen.

Columbuksella on vain voitettavaa, joten Nashville voi joutua ahtaalle tappioasemaan joutuessaan. Pelillinen taso vierailla kuitenkin on selvästi vahvempi, joten todennäköisin skenaario on se, että Nashville ottaa ottelun hallintaansa ja loppua kohden pyrkii varmistelemaan johtoasemaa. Columbuksen puolustus ei suuremmin luottamusta herätä, mutta peli-ideaa haetaan vähämaalisuuden kautta. Lapulle ruksitaan alle 5,0 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan viiteen.