NHL pe 31.12. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Nashville Predators

Patrik Laine on todennäköisesti yhä sivussa! Mikael Granlund ja kumppanit hyökkäävät Blue Jacketsin vieraaksi

Nashville Predators palasi kaukaloihin jo torstain vastaisena yönä, kun se taipui Washington Capitalsille. Seuraavana eriomaisessa vireessä ennen koronan aiheuttamia ottelusiirtoja ollut joukkue vierailee yhä pahasti repaleisen Columbus Blue Jacketsin kotiluolassa. Isäntä on voittanut kymmenessä edellisessä ottelussaan ainoastaan kahdesti ja kertännyt kyseisellä otannalla kymmenen pistettä.

Columbus Blue Jackets on kärsinyt hiljattain lukuisista avainpelaajiensa, mukaan lukien Patrik Laineen puuttumisesta. Tällä kaudella sinitakkimiehistössä ainoastaan yhdeksän ottelua pelanneen suomalaisen kunto ratkaistaan ottelupäivänä, mutta mies ei välttämättä ole vielä täydessä kunnossa. Sama on kohtalo myös puolustaja Adam Boqvistin osalta. Maalivahti Joonas Korpisalo sekä Eric Robinson, Dean Kukan, Oliver Björkstrand ja Boone Jenner ovat varmuudella sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vierailla koronatilanteen vuoksi sivussa ovat Roman Josi, Colton Sissons sekä Thomas Novak. Jonkin aikaa sivussa ollut Matt Duchene puolestaan palasi joukkueen kokoonpanoon 5–3-tappiossa ja esiintyi heti Mikael Granlundin sekä Filip Forsbergin rinnalla joukkueen kärkikentällisessä. Vaikka Nashville nyt hävisikin paluukamppailussaan, on se ollut erinomaisessa iskussa läpi joulukuun. Ennen Capitals-tappiota joukkue oli vakuuttavassa seitsemän ottelun voittoputkessa.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto, johon isketään kiinni ComeOnilla. Vieraiden pelaajatilanne on aavistuksen isäntiä lupaavampi, minkä lisäksi se on ollut huomattavasti vakuuttavammassa vireessä hiljattain pelatuissa otteluissa. Isännille ottelu on lisäksi vasta ensimmäinen poikkeuksellisen tauon jälkeen, joten sekin tuo oman mausteensa soppaan. Avaa pelitili ja lunasta Uhmapelaajien kautta yksi markkinoiden kovimmista tervetulotarjouksista – reilut kierrätysehdot ja selkeät ohjeet.

10 euroa pelirahaa