NHL la 19.03. klo 23:00

Columbus Blue Jackets - St. Louis Blues

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Columbuksella on kasvojen pesun paikka!

NHL:ää on lauantaina tarjolla iso nippu parhaaseen katseluaikaan. Yksi matseista on Columbus Blue Jacketsin ja St. Louis Bluesin välinen mittelö. Boone Jennerin poissaolo on kova takaisku isännille, mutta 2,55 kerroin lopulliselle kotivoitolle ansaitsee pienen vedon. Vierailta Robert Thomas on mahdollisesti edelleen sivussa. Viime ottelun selkäsaunan jälkeen Columbuksen ykköstavoite on varmastikin tiivis puolustaminen, joten myös vähämaalisuutta kannattaa harkita, vaikka Columbuksen matsit usein melkoista tykitystä ovatkin.

Columbus tekee hyökkäyspäässä hyvää jälkeä, mutta alakerta on pettänyt sen useamman kerran. Omiin aukeaa paikkoja aivan liian helpolla eikä maalivahtipeli ole pystynyt kannattelemaan. St. Louisilla maalivahtitilanne on sen sijaan mielenkiintoinen. Jordan Binnington ei ole ollut parhaimmillaan, mutta Ville Husso on nostanut osakkeitaan läpi kauden.

St. Louisilla on vaikea jakso meneillään, kun viimeisistä kahdeksasta ottelusta on kertynyt ainoastaan kaksi voittoa. Kolme kertaa se on toki päässyt jatkoajalla, mutta yhtä pistettä enempää ei ole tarttunut matkaan. Columbus puolestaan näytti jo selättäneen oman vaikean jaksonsa, kun Minnesota, Vegas sekä Ottawa kaatui. Viimeisimmässä matsissa jälki oli kuitenkin taas rumaa, kun Washington takoi taululle lukemat 7-2. Ottelu ei ollut niin yksipuolinen mitä tulos antaa ymmärtää, mutta maalivahtityöskentely jätti parantamisen varaa. Nyt on kasvojen pesun paikka.

Columbuksen alakerrassa on omat huolensa, mutta hyökkäyspäässä se pystyy laittamaan St. Louisin maalivahdin kunnon testiin. Jos maalilla todennäköisesti aloittava Elvis Merzlikins pystyy pelaamaan kelvollisen ottelun, on St. Louisilla jälleen vaikea matsi edessä. Pieni betsi isännille on paikallaan.