NHL pe 29.04. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning

Revanssia ei ole tarjolla! Patrik Laine saattaa olla edelleen sivussa, kun Tampa Bay Lightning murjoo jälleen

Columbus Blue Jackets hakee kotonaan revanssia kivikovaan vireeseen päässeestä Tampa Bay Lightningista, joka pyyhki pari päivää sitten lattiaa juuri sinitakeilla. Isäntien sairastilanne herättää edelleen kysymyksiä, eikä vierailijalta ole mitään siimaa tarjolla tällä hetkellä. Tuoreet vahvistukset ovat olleet erinomaisessa iskussa taustoilla, minkä lisäksi kärkikorin pelaajat vaikuttavat jälleen kerran heränneen kevääseen.

Tampa Bay Lightningilla on käynnissä todella vahva jakso. Joukkue on neljässä edellisessä ottelussaan voittanut Toronton maalein 8–1, kylvettänyt Nashvilleä 6–2-numeroin ja kaatanut paikalliskamppailussa Florida Panthersin maali-ilottelussa lukemin 4–8. Edellisessä ottelussaan joukkue kaatoi Columbus Blue Jacketsin rutiininomaisesti kotonaan ja loppunumeroiksi kirjattiin 4–1.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vierailija on siis mättänyt 26 maalia neljässä viimeisimmässä ottelussaan – erikoistilanneonnistumisiakin on tullut ja vastuunkantajia löytyy laajalta rintamalta. Esimerkiksi vahvistuksina kesken kauden salamapaitojen riveihin saapuneet Nick Paul ja Brandon Hagel ovat olleet todella vahvoja rooleissaan. Kun isäntä on voittanut edellisissä kuudessa kamppailussaan ainoastaan kerran, eikä sillä ole edes mitään panosta, on ottelun lähtöasetelma melko selvä.

Betseissä kannattaa toki huomioida myös, että isännillä on useampia pahoja puutteita pelaajistossaan. Boone Jenner, Alexandre Texier ja Sean Kuraly ovat varmuudella sivussa ja todennäköisesti myös Patrik Laine sekä Adam Boqvist puuttuvat edelleen. Maalivahtiosastolla Daniil Tarasov on Joonas Korpisalon tavoin telakalla. Vertailun vuoksi Lightning pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, joten pelivalinnaksi maistuu mainiosti vieraiden voitto vähintään kahdella osumalla (Tampa Bay -1,5). Kohteelle saadaan lähes tuplapalautus!

10 euroa pelirahaa