NHL pe 18.03. klo 01:00

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals

Columbus taistelee pudotuspelitoiveistaan Washingtonia vastaan!

Kolmen ottelun voittoputkessa lentävä Columbus Blue Jackets isännöi niin ikään vahvasti esiintynyttä Washington Capitalsia. Voitoista huolimatta Columbusta ovat riivanneet useat loukkaantumiset. Lisäksi siipirikkoinen Columbus saapuu otteluun jo valmiiksi väsytettynä, sillä joukkue nappasi voiton Ottawa Senatorsin vieraana vain vuorokausi kiekon tippumisesta.

Columbus on teoriassa vielä mukana pudostuspelitaistelussa, mutta joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä. Columbus jahtaa kuumeisesti juuri Washingtonia, joka pitää hallussaan itäisen konferenssin viimeistä pudotuspelipaikkaa 11 pisteen erolla sinitakkeihin. Patrik Laineen kuumalle vireelle ei näy loppua, mutta joukkueen materiaali on loukkaantumisten johdosta entistä kapeampi. Sivussa ovat muun muassa Boone Jenner, Adam Boqvist ja Alexander Texier joka vaikeuttaa lähtökohtia raskaaseen back-to-back-otteluun.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Washington on ollut viime aikoina vahvassa vireessä. Erityisesti joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut todella lennokasta. Washington on voittanut edellisestä kuudesta ottelustaan viisi, joissa joukkue on mättänyt yhteensä 25 maalia. Lisäksi joukkue pääsee otteluun hyvin levänneenä ja pääosin ehjänä. Washingtonin etulyöntiasemaa paperilla ei voi liikaa korostaa.

Columbus yllätti Washingtonin Capitalsin kotihallissa maalirikkaassa ottelussa reilu kuukausi sitten 4–5-lukemin. Kummankaan joukkueen puolustuspelissä ei jäänyt kehuttavaa. Nyt Washington pääsee kuitenkin tuoreena väsytetyn Columbuksen kimppuun ja kotijoukkueen pitkä lentomatka ja edellisen ottelun rasitus ei voi olla näkymättä kentällä. Huomioiden tämän ja Washingtonin viimeaikaisen iskukyvyn perusteella Uhmpelaajat suosittelee kirjaamaan omalle lapulle Washingtonin vierasvoittoa (1X2).

10 euroa pelirahaa