NHL pe 06.01. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voiko Columbus edes haaveilla voitosta? Kotijoukkue jää sivustakatsojaksi tulikuuman Washingtonin tehdessään tuhojaan!

Patrik Laine ja kumppanit pääsee tulevana yönä hakemaan paluuta voittokantaan kotiyleisön edessä, kun sen vieraaksi saapuu Washington Capitals. Columbuksella on tällä hetkellä umpisurkea jakso meneillään ja viimeisistä yhdeksästä ottelusta se on voittanut vain niin ikään samalla tasolla rämpivän Chicagon. Washington puolestaan on yksi sarjan kovavireisimmistä joukkueista ja vieraissakin se nousee erittäin selväksi suosikiksi.

Columbus on ollut aikalailla roskistulipalo läpi kauden eikä tästä kaudesta todennäköisesti jää muuta käteen kuin mahdollinen korkea varausvuoro tulevassa draftissa. Toki myös suurelta osin loukkaantumiset on ollut syynä siihen, että joukkueen pistesaldo 36 ottelun jälkeen on vain 24, mutta ei Columbuksen pelillinen taso ole missään vaiheessa parhaimmillaankaan suuria toiveita herättänyt. Johnny Gaudreau tekee sen minkä pystyy hyökkäyssuuntaan ja hänellä pisteitä on jo 37, mutta hänen lisäksi ainoa yli 20 pisteen rajan rikkonut pelaaja on Boone Jenner(11+11).

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Washington joutui viimeisimmässä ottelussaan antautumaan Buffalon tulivoiman edessä, mutta kuten niin monta kertaa viime aikoina, sai se pidettyä pisteputken käynnissä. Viimeisistä 15 ottelusta Washington on vain kahdesti poistunut kaukalosta ilman pistettä ja vahvan nousukiidon aikana rautaista on ollut niin puolustus, kuin myös hyökkäyspelaaminen. Kyseisellä otannalla verkko on heilunut hurjat 62 kertaa ja myös maalivahtiosasto on ollut iskussa, sillä kiekko on löytynyt Washingtonin maalista vain 35 kertaa.

Columbuksen otteet on surkealla tasolla eikä sille pysty antamaan etua millään osa-alueella. Ainoastaan alivoima yltää sarjan keskitasolle, mutta puolestaan ylivoiman tehokkuus on sarjan toiseksi heikoin. Washington myös sai T.J. Oshien takaisin pelikuntoon edellisessä ottelussa, joten loukkaantumistilanne alkaa taas näyttämään paremmalta vieraiden puolella. Puolustaja John Carlson toki on edelleen sivussa pitkäaikaispotilaiden lisäksi. Vierasvoiton kertoimet on jo hieman laskemaan päin, mutta Mr Greeniltä päästään vielä poimimaan 1,89 kerroin.