NHL pe 07.10. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Columbus lähtee ykkösmiehistöllä viimeiseen harjoitusmatsiin!

Columbus Blue Jackets ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa harjoituskauden viimeisessä ottelussa. Harjoitusotteluissa joukkueiden kokoonpanoilla on iso merkitys. Tässä vaiheessa luotamme Columbukseen, joka on jo julkaissut oman miehistönsä.

Columbus lähtee otteluun lähes ykkösmiehistöllään. Kokoonpanossa ovat Johnny Gaudreau, Patrik Laine, Boone Jenner, Jakub Voracek ja Zach Werenski. Columbuksella on siis kokoonpanossaan kaikki tärkeimmät kenttäpelaajansa. Ei siis kannata liikaa katsoa edellisten otteluiden tuloksia, sillä jokaisessa niissä on ollut sekalainen nippu AHL-pelaajia. Harjoitusotteluissa harvemmin näkee näin paljoa NHL-miehiä, mutta Columbus selvästi haluaa päättää harjoituskauden tyylillä kotiyleisönsä edessä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Johnny, Patty and Boone lead the #CBJ tomorrow vs. St. Louis 🙌

St. Louis Blues puolestaan pelasi ykkösmiehistöllään edellisessä kotiottelussaan Minnesota Wildia vastaan. Blues ei ole vielä paljastanut kokoonpanoaan, mutta odotamme joukkueen antavan nyt mahdollisuuden rotaatiopelaajilleen. Kyseessä on viimeinen paikka antaa näyttöjä valmennukselle ennen kauden alkua. Emme taas näe juuri hyötyä siinä, että Blues pelaisi tämänkin ottelun ykkösmiehistöllään.

Columbuksen miehistö on jo tiedossa. Kysymys on, pistääkö St. Louis kentälle saman tasoisen joukkueen, vai antaako Blues peliaikaa nuoremmille lupauksilleen? Uskomme jälkimmäiseen, joten Columbus on selvä ennakkosuosikki. Siispä pelivalintamme on, että Columbus on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.