NHL la 13.11. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Aleksandr Ovetshkinin hurja maalivire Columbuksen kustannuksella?

Columbus Blue Jackets joutuu ensi yönä kovaan testiin. Vastaan tulee Washington Capitals, jonka hirmuvireinen ykköstähti Aleksandr Ovetshkin johtaa koko liigan maalipörssiä. Columbus on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta uskomme sen päättyvän. Washington on liian kova pala nieltäväksi loukkaantumisista kärsivälle duunarijoukkueelle.

Columbuksen suurin heikkous on hyökkääjien yksilötaidon puute. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että joukkueen tarvitsee luoda poikkeuksellisen paljon maalipaikkoja yhtä tehtyä maalia kohden, koska viimeistely on heikkoa. Tilannetta ei helpota se, että taitavimpiin ja vaarallisimpiin hyökkääjiin lukeutuvat Patrik Laine ja Max Domi ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Washington on puolestaan voittanut viidestä ottelustaan kaksi. Tilasto voi kuulostaa heikolta, mutta kolmesta tappiosta jokainen on tullut vain yhden maalin erotuksella. Jopa tulikuumaa Florida Panthersia vastaan Washington hävisi vasta jatkoajalla. Viime aikojen tappioiden ei kannata antaa hämätä. Joukkue on divisioonansa kakkospaikalla. Iso tekijä Washingtonin vahvojen suoritusten takana on ollut Jevgeni Kuznetsov, joka on löytänyt taas pelivireensä vaikeiden vuosien jälkeen. Sentteri on nakuttanut 13 ottelussa tehpt 5+12=17.

Vetoa suunnitellessa kannattaa miettiä seuraavaa: onnistuuko Columbus viemään maalipaikat tarpeeksi isolla erolla, jotta se korvaisi joukkueen heikon viimeistelyn? Mielestämme vastaus on ei. Kertoimissa Washingtonia pidetään lievänä ennakkosuosikkina, kun taas meidän papereissamme joukkue on selvä suosikki ensi yön matsiin. Siksi iskemmekin lapulle kakkosen Washingtonin vierasvoitolle.