CS pe 07.10. klo 17:30

Complexity - 00Nation

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Complexity järjettömästi edellä – loistokerroin tasoitukselle!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu perjantaina neljännen kierroksen otteluilla. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Complexityllä on perjantaina joukkueen toinen mahdollisuus varmistaa paikka Rion Major-turnauksessa. Joukkue hävisi torstaina Liquidille saaden kuitenkin Uhmapelaajien vihjaaman karttavoiton. Perjantaina vastassa on selvästi heikompi vastus, ja odottama on, että Complexity vie ottelun puhtaasti lukemin 2-0.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Vastaan klo: 17:30 alkavaan otteluun saapuu brassijoukkue 00Nation. Kyseessä on Marcelo “coldzera” Davidin ja Epitácio “TACO” de Melon joukkue, joka on pitkään rämpinyt pohjamudissa. Tässä turnauksessa joukkue ei ole vielä saavuttanut mitään erikoista, sillä vastaan on asettunut kaksi heikkoa brassijoukkuetta.

Complexity on aivan eri tason joukkue, kuin 00Nation. Mikäli Michael “Grim” Wince olisi eilen ollut iskussa Liquidia vastaan, olisi Complexityllä kenties jo Major-paikka plakkarissa. Grim harvoin kahta päivää huti ampuu, ja ilman Grimiäkin, on Complexity aivan massiivinen ennakkosuosikki otteluun.

Michael Wince

@1grimcs
Forgot how to shoot my gun, ggwp @TeamLiquidCS terrible series from me will be better for next