CS ke 14.09. klo 17:00

Complexity - Astralis

Rosterimuutoksia tulossa? Astraliksen ja Farligin pakko suorittaa, sillä devicen paluu lähestyy!

ESL Pro Leaguen päivän toisessa ottelussa päästään seuraamaan tanskalaisjoukkue Astraliksen sekä Complexityn välistä ottelua, joka alkaa klo: 17:00. Ottelussa kokoonpanohuhujen ympäröimä Astralis saa vastaansa selvästi heikomman jenkkijoukkueen, joka on pelannut umpisurkeasti. Helppo 2-0 Astralikselle vai mitä?

Ainakin karttojen puolesta Astralista päästään betsaamaan huolella! Complexity on umpisurkea kaikissa ottelun potentiaalisissa kartoissa eikä joukkueen mahikset näytä kovinkaan vakuuttavilta. Astralis tulee poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun Complexity puolestaan poistaa Miragen. Astralis saa valittua omaksi kartakseen parhaan karttansa Nuken, jossa Complexity on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana vain yhden voitokkaan ottelun häviten kaksi ottelua. Joukkue selvästikin välttelee kyseistä karttaa mahdollisuuksien mukaan.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Complexityllä on oikeastaan vain yksi potentiaalinen karttavalinta otteluun, ja se on Overpass. Joukkue ei uskalla lähteä haastamaan tanskalaisjoukkuetta legendaarisessa Infernossa. Ongelmana kuitenkin on, että Astralis on erittäin kilpailullinen myös Overpassissa, eikä Complexityllä ole allaan kuin yksi valonpilkahdus kyseisessä kartassa – nimittäin joukkueen shokeeraava voitto alisuorittaneesta NAVI:sta. Seuraavassa ottelussa NAVI lähes nollasi Complexityn samaisessa kartassa.

Astraliksen tasoituskerroin on hyvä, ja siihen kannattaa ehdottomasti tarttua.

10 euroa pelirahaa