CS ke 05.10. klo 15:30

Complexity - ATK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kantaako Grim Complexityn voittoon?

IEM Road to Rio -karsintaturnaus syksyn Majoreille käynnistyy Amerikan joukkueiden välillä keskiviikkona. Klo: 15:30 starttaa äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu Complexityn ja ATK:n välillä, joka pelataan paras yhdestä -formaatilla. Complexity on äärimmäisen suuri ennakkosuosikki, sillä joukkueelta nähtiin ESL Pro Leaguessa todella vakuuttavia otteita.

Complexityn puolelta ehdoton iltatähti viime aikoina on ollut Michael “Grim” Wince. Grim oli järjettömän kovassa iskussa Pro Leaguessa, sillä herra sijoittui koko turnauksen pelaajakastin tilastoissa yhdeksänneksi. Grim oli turnauksessa samassa kastissa sh1ron, Ax1len ja m0NESY:n kanssa.

Grim ei ollut onneksi ainoa Complexityn frägäävä pelaaja. Myös Håkon “hallzerk” Fjærli ja Ricky “floppy” Kemery olivat hyvässä liekissä, joka lupaa erittäin hyvää näiden karsintojen kannalta. Complexity on Liquidin kanssa turnauksen suurin ennakkosuosikki.

Complexity tulee ottelussa poistamaan Dust 2:n, Miragen ja Vertigon. Kyseiset kartat ovat Complexityn heikoimmat ja samalla ATK:n parhaimmat. ATK poistaa Nuken ja Infernon, jonka jälkeen joukkueen valittavaksi jää, pelataanko ottelussa Overpassia vai Ancientia.

Complexity ✭

@Complexity
NONE SHALL BE SPARED. #WeAreCOL

@1grimcs in TERRIFYING form today.

ACE.