CS to 15.09. klo 17:00

Complexity - HEET

Astraliksen päihittänyt Complexity suuri ennakkosuosikki – tuplakerrointa tarjolla!

Astraliksen avausottelussaan päihittänyt Complexity saa ESL Pro Leaguen C-lohkon toisessa ottelussaan vastaansa ranskalaisjoukkue HEET:n. Selvästi lohkon heikoin joukkue HEET ei ole kovinkaan kauniilla niityillä pelailemassa, kun joukkue on jopa Complexityä vastaan suuri altavastaaja. Mahdollisuuksia jatkopaikkaan ei ole, ja se nähtiin jo välittömästi ENCE-ottelussa, missä suomalaisorganisaation kansainvälinen kokoonpano suorastaan tuhosi HEET:n.

Complexityn peli sen sijaan näytti Astralista vastaan jopa yllättävän lupaavalta. Ei joukkue tietenkään maailman kärkeä hätyyttele, mutta tuonlaisella avausvoitolla voi joukkueella olla jopa mahdollisuudet jatkopaikkaan. HEET:ä vastaan rutiinivoitto, jonka jälkeen metsästetään parhaassa tapauksessa enään yhtä voittoa jäljellä olevista kolmesta ottelusta.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Siirretään katseet kuitenkin joukkueen päivän otteluun HEET:ä vastaan eikä keulita tulevaisuuteen. Joukkue on suuri ennakkosuosikki, mutta silti pelattavaa kerrointa on jälleen tarjolla. Complexity poistanee oman vakipoistonsa Miragen, jolloin saman vakipoiston omaava HEET poistaa Overpassin. Complexity saa omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, kun HEET puolestaan valinnee Ancientin tai Dust 2:n. Kolmenneksi kartaksi voisi jäädä Nuke.

Complexity saa otteluun hyvät kartat, missä joukkueen pitäisi edetä voitolla yöhön melko helposti. HEET:stä ei ole vastusta.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Complexity ML kertoimella 1.74
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2x 1.74

Kertoimet ottelulleHeet - Complexity Gaming15.09.2022

10 euroa pelirahaa