CS to 06.10. klo 17:00

Complexity - Liquid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjetöntä kerrointa! Complexity Grim:n johdolla karttavoittoon!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu torstaina kolmannen kierroksen otteluilla. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Amerikan puolella nähdään äärimmäisen kovatasoinen ottelu, kun Liquid ja Complexity asettuvat vastakkain klo: 17:00 alkavassa ottelussa, minkä voittaja varmistaa paikkansa Major-turnauksessa, ja pääsee ensimmäisen sijan decider-otteluun, josta voittajalle on luvassa suora paikka Majoreiden Legends Stagelle. Panokset ovat siis kovat.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Complexity on ollut viime aikoina todella kilpailukykyinen. Joukkueen pelaajien yksilöformi on kasvanut hurjasti, ja etenkin Michael “Grim” Wince on nostanut itsensä tapetille yhtenä Amerikan parhaana rifle-pelaajana. Grimin formi on ollut järjettömän kova, ja se on jatkunut samanlaisena myös tässä turnauksessa. Grim on Amerikan RMR-turnauksen kärkinimi 1.66 ratingillä.

Complexityn karttavoitto otetaan kiinni erittäin hyvällä kertoimella. Joukkue on ollut loistovireessä Infernossa sekä Overpassissa, joista jälkimmäisen joukkue saa omaksi karttavalinnakseen. Mikäli joukkue on pelipäällä, ei voitto todellakaan ole mahdoton. Karttavoitolle tarjottava kerroin riittää kuitenkin mainiosti peleille.

Michael Wince

@1grimcs
Playing @TeamLiquidCS to qualify tomorrow 😱