CS ti 31.05. klo 19:00

Complexity - NIP

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Complexityn taso niin verkkainen, ettei joukkue pystynyt haastamaan edes valmentajansa kanssa pelannutta MIBR:ä

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

Päivän aloittaa ruotsalaisjoukkue NIP sekä Complexity, kun joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, mikä alkaa klo: 19:00 Suomen aikaa. Complexity on järjettömän suuri altavastaaja, mutta täysin ansaitusti. Joukkue ei ole saanut mitään aikaiseksi eikä pystynyt avausottelussaan voittamaan edes valmentajansa kanssa pelannutta MIBR:ä. MIBR kutsuttiin turnaukseen parin päivän aikataululla, kun Heroic joutui sairastapauksien vuoksi perumaan. Complexity on tuhoon tuomittu.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka NIP pelaakin turnauksessa varapelaajan kanssa, kun Hampus “hampus” Poser on sivussa, on joukkue silti selvästi kilpailullisempi, kuin Complexity. NIP:llä on rosterissaan äärimmäisen tasokkaat rifle-pelaajat, joiden avulla Complexitystä ei pitäisi olla kovinkaan paljoa haastetta.

Complexityn ainoa “hyvä” kartta on Nuke, missä joukkue itseasiassa koki edellispäivänkin selkäsaunan MIBR:ä vastaan. Koko joukkue on rehellisesti sen verran pohjalla, että on vaikea nähä, että joukkue ottaisi karttaakaan NIP:ltä. NIP:ltä ei heikkoja karttoja löydy, ja joukkueen varapelaajan Erik “ztr” Gustafssonin on suhteellisen helppo asettua hampuksen saappaisiin, kun takana on koko joukkueen sekä valmennuskaksikon tuki.

NIP CS

@NIPCS
He's back! @ztrcss joins the boys in #IEM Dallas as @hampuscsgo is unfortunately out due to illness.

We are looking forward to seeing the Young Ninjas Captain back in action. #GONINJAS