CS ti 31.05. klo 19:00

Complexity - NIP

Complexityn taso niin verkkainen, ettei joukkue pystynyt haastamaan edes valmentajansa kanssa pelannutta MIBR:ä

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

Päivän aloittaa ruotsalaisjoukkue NIP sekä Complexity, kun joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, mikä alkaa klo: 19:00 Suomen aikaa. Complexity on järjettömän suuri altavastaaja, mutta täysin ansaitusti. Joukkue ei ole saanut mitään aikaiseksi eikä pystynyt avausottelussaan voittamaan edes valmentajansa kanssa pelannutta MIBR:ä. MIBR kutsuttiin turnaukseen parin päivän aikataululla, kun Heroic joutui sairastapauksien vuoksi perumaan. Complexity on tuhoon tuomittu.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vaikka NIP pelaakin turnauksessa varapelaajan kanssa, kun Hampus “hampus” Poser on sivussa, on joukkue silti selvästi kilpailullisempi, kuin Complexity. NIP:llä on rosterissaan äärimmäisen tasokkaat rifle-pelaajat, joiden avulla Complexitystä ei pitäisi olla kovinkaan paljoa haastetta.

Complexityn ainoa “hyvä” kartta on Nuke, missä joukkue itseasiassa koki edellispäivänkin selkäsaunan MIBR:ä vastaan. Koko joukkue on rehellisesti sen verran pohjalla, että on vaikea nähä, että joukkue ottaisi karttaakaan NIP:ltä. NIP:ltä ei heikkoja karttoja löydy, ja joukkueen varapelaajan Erik “ztr” Gustafssonin on suhteellisen helppo asettua hampuksen saappaisiin, kun takana on koko joukkueen sekä valmennuskaksikon tuki.

10 euroa pelirahaa