CS to 09.06. klo 09:00

Complexity - OG

OG turnauksen musta hevonen!

Torstaina käyntiin pyörähtää Dubain lämmössä pelattava Global Esports Tour -niminen turnaus, missä kahdeksan joukkuetta kilpailee 250 000 dollarin palkintopotista. Mukana on huippujoukkueista OG, MOUZ, NIP, Movistar Riders ja Complexity. Viisikkoa täydentää kolme hieman alemman tason haastajajoukkuetta.

OG on turnauksen musta hevonen. Joukkue teki kaksi pelaajavaihtoa, jonka seurauksena joukkueesta poistui Valdemar “Valde” Vangså sekä Nikolaj “niko” Kristensen. Kaksikon tilalle napattiin erittäin lupaava rifle-kaksikko Maciej “F1KU” Miklas ja Adam “NEOFRAG” Zouhar. Kyseessä on kieltämättä upgrade OG:n kannalta, sillä vaikka Valde pystyikin pelaamaan hyvällä tasolla ottelusta toiseen, oli niko umpisurkea koko OG-ajallaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

OG saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Complexityn. Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva Complexity on ollut umpisurkea nykyisellä joukkueellaan. Ricky “floppy” Kemery on joukkueen ainoa suorittava pelaaja. Joukkueen AWP-tykki Paytyn “junior” Johnson ei pärjää tällä tasolla, eikä joukkueen muu kolmikkokaan ole suorittanut.

OG on ehtinyt harjoitella rosterillaan jo tarpeeksi pitkään. Kyseessä on joukkueen ensimmäinen turnaus, joka pelataan heti LAN-ympäristössä. Joukkueeseen palkattu kaksikko ei ole kokematon siinä suhteessa, joten täysi floppi kokemattomuuden puolestakaan ei pitäisi olla mahdollinen. OG:n ottelutasoitus lapulle!

10 euroa pelirahaa