CS pe 15.10. klo 19:30

Complexity - OG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OG:n taso nousussa – Complexity vaikeuksissa

Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG saa BLAST Premier Fall Showdown -turnauksen toisessa ottelussaan vastaansa Complexityn. Ottelu alkaa klo: 19:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. OG on pelannut mainiosti viime aikoina voitettuaan kahdessa viimeisessä paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa Heroicin sekä paiN:n.

Complexity ei ole saanut peliään kuntoon Marcelo “coldzera” Davidin kanssa. Coldzera on Complexityssä pelatessaan saanut keskiarvolta 1,03 ratingin, joka ei aivan yllä hänen prime-ajan ratingeihin, jotka lähenteli 1,20 luokkaa. Cold ei tosin ole ainoa heikosti pelannut pelaaja, sillä joukkueen AWP-tykki Valentin “poizon” Vasilev sekä Patrick “es3tag” Hansen ovat molemmat hänen alapuolella tilastoissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Complexityllä on paljon pelattavaa ennen joukkueen nousukiitoa TOP-5 -joukkoon. Tällä hetkellä näyttää yksinkertaisesti siltä, että OG pelaa selvästi kovemmalla tasolla.

Myös karttavalikoima suosii OG:ta. Joukkue poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun Complexity puolestaan poistaa Infernon. Tällöin OG saa valittua esimerkiksi Miragen tai uuden Dust 2:n omaksi kartakseen, kun Complexity puolestaan joutuu valitsemaan Nuken, missä OG on kylläkin ollut pienoisissa vaikeuksissa. Joukkueen pitäisi kuitenkin viedä matsi nimiinsä kolmannen kartan jälkeen, mikä on hyvin todennäköisesti Overpass.

Aleksi

@AleksibCSGO
biskelados

OG CS:GO

@OGcsgo
We don't often win pistol rounds but when we do.

WE DO IT IN STYLE @ALEKSIBCSGO

#DreamOG | #BLASTPremier