CS pe 15.10. klo 19:30

Complexity - OG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OG:n taso nousussa – Complexity vaikeuksissa

Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG saa BLAST Premier Fall Showdown -turnauksen toisessa ottelussaan vastaansa Complexityn. Ottelu alkaa klo: 19:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. OG on pelannut mainiosti viime aikoina voitettuaan kahdessa viimeisessä paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa Heroicin sekä paiN:n.

Complexity ei ole saanut peliään kuntoon Marcelo “coldzera” Davidin kanssa. Coldzera on Complexityssä pelatessaan saanut keskiarvolta 1,03 ratingin, joka ei aivan yllä hänen prime-ajan ratingeihin, jotka lähenteli 1,20 luokkaa. Cold ei tosin ole ainoa heikosti pelannut pelaaja, sillä joukkueen AWP-tykki Valentin “poizon” Vasilev sekä Patrick “es3tag” Hansen ovat molemmat hänen alapuolella tilastoissa.

Complexityllä on paljon pelattavaa ennen joukkueen nousukiitoa TOP-5 -joukkoon. Tällä hetkellä näyttää yksinkertaisesti siltä, että OG pelaa selvästi kovemmalla tasolla.

Myös karttavalikoima suosii OG:ta. Joukkue poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun Complexity puolestaan poistaa Infernon. Tällöin OG saa valittua esimerkiksi Miragen tai uuden Dust 2:n omaksi kartakseen, kun Complexity puolestaan joutuu valitsemaan Nuken, missä OG on kylläkin ollut pienoisissa vaikeuksissa. Joukkueen pitäisi kuitenkin viedä matsi nimiinsä kolmannen kartan jälkeen, mikä on hyvin todennäköisesti Overpass.

NAVI Aleksi

@AleksibCSGO
biskelados

OG Counter-Strike

@OGcsgo
We don't often win pistol rounds but when we do.

WE DO IT IN STYLE @ALEKSIBCSGO

#DreamOG | #BLASTPremier