CS ti 10.05. klo 14:15

Complexity - Outsiders

Outsiders vakiopelillä Complexityä parempi

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on Outsidersin sekä Complexityn välinen kamppailu paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Joukkueiden välinen taisto starttaa noin klo: 14:15, ja kun joukkueet ovat 1-1 -tilanteessa, ei kumpikaan ole vielä vaarassa pudota.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Outsiders on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki otteluun. Vaikka joukkueen kohtalo onkin jo tuomittu hajoamaan Majoreiden jälkeen, on Outsiders silti erittäin tasokas joukkue, ja satoja tuhansia kilometrejä Complexityä edellä niin yksilötason, kuin joukkuepelaamisenkin puolesta. Complexityn todellinen formi nähtiin IHC:tä vastaan, kun joukkue näytti lähinnä 7-levu Faceit-stackilta huippujoukkueen sijasta. Käsittämättömän surkeaa pelaamista.

Outsidersin 3,5 -kierroksen tasoitus napataan Pinnaclelta maltillisella panostuksella, vaikka joukkue suuri ennakkosuosikki onkin. Panostusta ei tohki nostaa liian korkealle, sillä Outsiders on joukkue, joka yleensä pelaa todella tasaisia otteluita pelityylistään johtuen. Joukkue säästää aseensa aina kun on pieninkin mahdollisuus, että retake ei kannata tai saitille ei pääse. Clutcheja joukkueelta harvoin nähdään.

10 euroa pelirahaa