CS ke 19.10. klo 23:30

Complexity - Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovalla kertoimella varustettu Complexity suvereeni ennakkosuosikki

BLAST Premier Fall Showdown -turnaus toimii viimeisenä huipputurnauksena ennen lokakuun viimeisenä päivänä alkavaa Rion Major-turnausta. Turnaus käynnistyy keskiviikkona, ja siinä selvitetään viimeinen BLAST Premier Fall Final -turnaukseen tiensä löytävä joukkue. Amerikan Showdown -turnauksessa mukana on kahdeksan joukkuetta, joista Complexity on ehdoton ennakkosuosikki lunastamaan paikka BLAST:n huipputurnauksesta.

Complexity saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa HLTV:n joukkuerankingin sijalta 166 löytyvän Sharksin. On sanomattakin selvää, että Complexity on suvereeni ennakkosuosikki otteluun, missä suurelle yleisölle täysin tuntematon Sharks lähtee haastamaan kenties Pohjois-Amerikan toiseksi parasta joukkuetta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sharks poistaa oman vakipoistonsa Overpassin, kun Complexity puolestaan poistaa Miragen. Sharks valinnee omaksi kartakseen Dust 2:n, kun Complexity puolestaan saa itselleen Nuken. Nuke on selvää kauraa Complexitylle, joten tasoituksen lunastamiseen tarvitaan voitto Dustissa.

Sharks on voittanut puolet pelaamistaan otteluista Dustissa. Complexity on pelannut kyseistä karttaa kerran viimeisen kolmen kuukauden aikana, jolloin kartassa kaatui Astralis lukemin 16-11. Sharksin yksilötaso on sen verran heikompi Complexityyn verrattuna, että on vaikea kuvitella Sharksin hoitavan karttaakaan ottelussa. Tasoituskerroin kelpaa lapulle mainiosti.

Michael Wince

@1grimcs
Clutches and more voice-comms from our #ESLProLeague match against HEET, check it out 👊youtu.be/6hc7sa2WlMo