CS ma 11.04. klo 14:30

Complexity - TeamOne

TeamOne ei lähelläkään Complexityn tasoa – yllättävän pieni tasoitus taskuun!

Complexity on yksi PGL Major Antwerp -turnauksen Amerikan RMR-karsintojen ennakkosuosikeista. Joukkue on tällä hetkellä Liquidin rinnalla vahvin Pohjois-Amerikkalainen joukkue, ja FURIA:n jälkeen yksi Amerikan alueen vahvimmista joukkueista. RMR-turnauksessa pelaavat joukkueet eivät ole lähelläkään Complexityn tasoa Liquidia ja FURIA:a lukuun ottamatta.

Kuusi paikka on jaossa, joista FURIA:n ja Liqudin lisäksi yksi pitäisi mennä Complexitylle. Joukkue aloittaa urakkansa maanantaina klo: 14:30 TeamOne -nimistä brassijoukkuetta vastaan. TeamOne oli kertaalleen todella vahva ja yllätysvalmis joukkue. Menetettyään muutaman kovatasoisen pelaajan toisiin joukkueisiin, ei joukkue ole enään lähelläkään omaa vanhaa tasoaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Complexity on osoittanut pystyvänsä haastamaan jopa Euroopan huippujoukkueita. TeamOne ei ole mitään niiden rinnalla, ja huolimatta ottelun formaatista, pitäisi Complexityn olla selvä ennakkosuosikki. Complexityn 4,5 -kierroksen tasoitus kelpaa lapulle annetulla kertoimella mainiosti, kun TeamOnen makoisimmat voitot viime aikoina on napattu Orgless sekä Valkyerie -nimisistä jenkkijoukkueista 30 -kierroksen jälkeen.

10 euroa pelirahaa