Copa America to 20.06. klo 03:30

Argentiina - Paraguay

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Argentiinan vaikeudet Copa Americassa?

Argentiina kohtaa Copa American alkulohkovaiheen toisella kierroksella torstain vastaisena yönä Paraguayn, joka pelasi avauskierroksella hieman yllättäen tasapelin. Argentiina aloitti puolestaan tappiolla.

Argentiina avasi taipaleensa Copa Americassa tappiolla Kolumbiaa vastaan, kun se ei saanut palloa maaliin. Kamppailu päättyi loppunumeroin 0–2 ja esitys jäi lopulta argentiinalaisten osalta melko hampaattomaksi, eikä esimerkiksi tähtipelaaja Lionel Messi noussut muiden yläpuolelle. Seurajoukkueessaan erinomaisen kauden lisäksi pelanneen Messin lisäksi Argentiinaa edustaa muun muassa kärkipelaaja Sergio Agüero, mutta hänkään ei avauskamppailussa erityisemmin säväyttänyt.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Kamppailu säilyi pitkään maalittomana, mutta kamppailun toisella puoliajalla Kolumbia iski kaksi osumaa Argentiina-verkkoon helpohkojen virheiden seurauksena. Jos Argentiinan maalintekovaikeudet jatkuvat ja virheitä tulee samaa tahtia kuin Kolumbia-ottelussa, ei huomattavasti avausvastustajaa kevyempi Paraguaykaan ole läpihuutojuttu.

Jos teki Argentiina kohtalokkaita virheitä kisa-avauksessaan, sattui niitä myös Paraguaylle, joka suli pahemman kerran toisella jaksolla. Kamppailun alussa Paraguay siirtyi nopeasti 1–0-johtoon Oscar Cardozon iskemällä rangaistuspotkumaalilla. Toisen puoliajan alkupuolella eteläamerikkalaiset niittasivat toisen osuman, mutta hetkeä myöhemmin johto oli sulanut ja loppunumerot 2–2 komeilivat tulostaululla.

Argentiina on edelleen yhdessä Kolumbian kanssa suursuosikki etenemään jatkoon lohkostaan, jossa pelaavat myös sen torstain vastustaja Paraguay sekä turnausvierailija Qatar. Paraguay-ottelusta argentiinalaisten on kuitenkin pakko niistää pisteitä välttääkseen täysi katastrofi.

Argentiina napannee selkeän pallonhallinnan itselleen turnauksen toisen kierroksen ottelussa ja Paraguayn ase on vastahyökkäyksissä. Joukkueella on paljon nopeita pelaajia ja Qatariakin vastaan se pyrki jatkuvasti nopeisiin kääntöihin, jotka tuottivatkin tulosta.

Nostetaan pelivalinnaksi, että molemmat joukkueet iskevät pallon nuottaan vähintään kertaalleen.