Copa America ke 19.06. klo 00:30

Bolivia - Peru

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Murskaako Peru heittopussi-Bolivian?

Copa American A-lohkon toisella kierroksella Bolivia ja Peru taistelevat tärkeistä pisteistä. Peru lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina eikä tyydy mihinkään muuhun kuin kolmeen pisteeseen.

Bolivia kärsi avauskierroksella odotetusti runsasmaalisen tappion luvuin 3-0 koko turnauksen suurimmalle ennakkosuosikille Brasilialle. Bolivia taisteli ensimmäiset 50 minuuttia ilman takaiskuja, kunnes Philippe Coutinho iski kahdesti muutaman minuutin sisään siivittäen isännät voittoon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Peru joutui tyytymään 0-0-tasatulokseen avauskierroksella Venezuelaa vastaan. Joukkueella oli useampi huippupaikka ottelussa, muttei vain saanut maaleja aikaan. Perun keskikenttäpelaaja Christofer Gonzales onnistui iskemään pallon maalin, mutta videotarkistuksen jälkeen tilanne tuomittiin oikeutetusti paitsioksi.

Ottelun merkitys on erittäin merkittävä Perulle, sillä joukkueen tulee napata kolme pistettä, jotta lohkon kakkossija olisi hyvin omissa käsissä. Peru ei ollut avausottelussa huono, mutta tulevassa taistossa täytyy vain olla paljon tehokkaampi.

Bolivia on lohkon heittopussi, eikä joukkueella ole helppoa, kun vastaan asettuu nälkäinen Peru. Nostetaan pelivalinnaksi Perun vähintään kahden maalin voitto todella kovalla kertoimella.