la 22.06. klo 22:00

Bolivia - Venezuela

Vähämaalinen kamppailu luvassa!

A-lohkon päätöskierroksella heittopussi Bolivia kohtaa Venezuelan, jolla panosta riittää viimeisessä alkulohkon kamppailussa.

Bolivia on hävinnyt molemmat ottelunsa selkeästi. Ensimmäisessä ottelussa Brasilia oli parempi luvuin 3-0 ja toisessa Peru 3-1 loppulukemin. Perua vastaan Bolivia meni sensaatiomaisesti 1-0 johtoon, kun joukkueen hyökkääjä Marcelo Martins upotti pallon verkkoon rangaistuspotkusta. Peru kuitenkin hallitsi ottelua selvästi ja onnistuikin kääntämään ottelun täysin ansaitusti itselleen.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Venezuela on pelannut molemmissa otteluissa maalittomat tasapelit. Venezuela selvisi Brasilian pyörityksestä todella hyvin, mutta myös tuuria oli matkassa mukana kohtalaisesti. Joukkueen puolustuspelaamisesta kertoo jotain se, että Brasilia sai vain yhden laukauksen kohti maalia ottelun aikana, mutta toki samalla se kertoo brassien heikoista otteista kyseisessä taistossa.

Venezuelalla on mahdollista päästä lohkokakkoseksi voitolla, sillä Peru kohtaa Brasilian, eikä Peru helpolla pisteitä napsi kisaisänniltä. Joka tapauksessa kaksi parasta lohkokolmosta pääsee myös mukaan pudotuspeleihin ja siinäkin valossa Venezuelan mahdollisuudet ovat hyvällä mallilla.

Ottelusta voidaan odottaa Venezuelan hallintaa, mutta Bolivia on taistellut etenkin otteluiden ensimmäiset puoliajat todella hyvin aikaisemmissa taistoissa. Pelataan ottelun vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia), sillä Venezuelan puolustuspelaaminen on suoriutunut mallikkaasti, eikä kummaltakaan löydy maalintekovoimaa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>