Brasilia – Bolivia

la 15.06. Klo 03:30

Kisaisäntä Brasilia aloittanee Copa American mallikkaasti

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Kesän 2019 Copa America potkaistaan käyntiin isäntämaa Brasilian johdolla, kun vastaan asettuu selkeä altavastaaja Bolivia. A-lohkon muut joukkueet ovat Venezuela ja Peru.

Kisäisäntien joukkue on erittäin laadukas ja taitoa täynnä, vaikka muun muassa Neymar loukkaantui juuri ennen turnauksen alkua harjoitusottelussa Qataria vastaan. Joukkueesta puuttuu myös Real Madridin laitapakki Marcelo sekä nuori hyökkääjälupaus Vinícius Júnior, sillä kyseiset pelimiehet eivät mahtuneet joukkueeseen.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Brasilian suurimpia tähtiä näissä kisoissa ovat muun muassa Alisson, Thiago Silva, Philippe Coutinho ja Roberto Firmino. Brassien maalivahtikaksikko on uskomattoman kova, sillä sekä Liverpoolin Alisson että Manchester Cityn Ederson voivat yhtä hyvin olla ykkösmaalivahdin roolissa. Keskikentällä joukkueen pelaamista pyörittää Casemiro, Arthur ja Coutinho ja hyökkäyksessä sekä Firmino että Gabriel Jesus mättävät maaleja.

Bolivia on ennakolta A-lohkon heikoin joukkue, mikä voikin näkyä tulostaululla etenkin Brasseja vastaan, mikäli isännät saavat heti avausottelussa hyvän flow´n päälle. Bolivia on pelannut tämän vuoden puolella neljä ottelua, joista kolme on päättynyt tappioon ja ainut tasapeli tuli Nicaraguaa vastaan maalein 2-2.

Avausottelun ainoa kysymysmerkki kisaisäntien puolesta on se, kuinka nopeasti se saa avattua maalihanat. Joukkue haluaa varmasti ottaa vakuuttavan voiton heti ensimmäisessä ottelussa, jotta kotiyleisön suuret paineet eivät ala näkyä liikaa otteissa. Pelataan runsasmaalisuutta (ottelussa yli 3,5 maalia).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!