Brasilia – Peru

su 07.07. Klo 22:00

Marssiiko kisaisäntä Brasilia mestaruuteen?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden 2019 Copa America huipentuu kisaisäntä Brasilian ja turnauksen mustan hevosen Perun väliseen trilleriin.

Brasilia kukisti välierissä Argentiinan maalein 2-0. Joukkueen maalit tekivät Liverpoolin Roberto Firmino ja Manchester Cityä edustava Gabriel Jesus. Vaikka brassit kukistivat Argentiinan, ei ottelu ollut helppo isännille. Argentiina pelasi turnauksen parhaimman ottelunsa ja kärsi huonosta tuurista sekä kaksi kyseenalaista rangaistuspotkua jäi viheltämättä. Kaiken lisäksi ottelun erotuomari ei jostain syystä edes käyttänyt VARia, vaikka se olisi ollut tarpeen kyseisissä tilanteissa.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Brasilian pelaaminen ei vakuuttanut täysin välieräkamppailussa, mutta toisaalta on muistettava, ettei isännät ole päästänyt turnauksessa ainuttakaan osumaa. Liverpoolin maalivahdilla Alissonilla on ollut helppo työ torjua hyvän puolustuksen edessä. Siitäkin huolimatta Perulla on saumat iskeä maali tai jopa parhaimmillaan kaksi isäntien verkkoon, mikäli sen hurmos pysyy yhtä vahvana kuin kahdessa edellisissä taistoissa.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Peru on todella ollut kisojen musta hevonen. Turnauksen alussa oli huomattavissa Perun mahdollisuudet edetä turnauksessa pitkälle, mikäli kaikki loksahtaa paikoilleen, mutta pääsy peräti finaaliin asti oli silti aikamoinen jytky. Perun flow-tila on ollut kovalla tasolla ja joukkueesta on huokunut pudotuspeleissä itsevarmuus, kun sekä Uruguay että Chile on kaatunut komeasti.

Peru oli Chileä vastaan äärimmäisen kliininen ja tyly. Joukkueella oli kolme laukausta maalia kohti ja kaikki paukkuivat verkkoon. Maaleista vastasivat Edinson Flores, Yoshimar Yotun ja Paolo Guerrero. Chile hallitsi ottelua selvästi, muttei saanut maaleja aikaan sekä tehottomuuden että Perun hyvän joukkuepelaamisen takia.

Finaalista odotetaan Brasilian selkeää hallintaa luoden hyökkäyksiä monipuolisesti, mutta onko Peru lukenut kotiläksynsä alkulohkon kamppailusta isäntiä vastaan? Brasilia nöyryytti alkulohkossa lukemin 5-0 Perua, mutta toistuuko se myös finaalissa on asia erikseen. Ottelusta voidaan odottaa vauhdikasta hyökkäysvoittoista jalkapalloa, missä ei peruutella liikoja – kunhan ei paineet kasaudu liian suuriksi.

Nostetaan pelivalinnoiksi ottelussa tulevan yli 2,5 maalia sekä Brasilian vähintään kahden maalin voitto hyvällä kertoimella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!