Copa America ke 19.06. klo 03:30

Brasilia - Venezuela

Brasilia jatkaa maali-iloittelua!

Brasilia kohtaa Venezuelan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella. Isännät ottivat odotetusti runsasmaalisen voiton avauskierroksella Boliviliasta lukemin 3-0 Philippe Coutinhon loistaessa kentän parhaana pelaajana. Coutinho on pelaaja, joka on aina maajoukkueessa ollut hyvässä iskussa, vaikka seurajoukkueessa ei olisikaan kulkenut toivotulla tavalla.

Brasilia pelasi ensimmäiset 50 minuuttia ilman maaleja Boliviaa vastaan, kunnes Coutinho iski kaksi maalia kolmeen minuuttiin ja vapautti joukkueen pelaamista. Isännät pitivät palloa peräti 74 prosenttiseti hyökäten monipuolisesti, eikä Bolivialla ollut juurikaan paikkoja tehdä maalia.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Venezuela pelasi maalittoman tasapelin Perun kanssa ensimmäisellä kierroksella. Ottelu oli tasainen, mutta paremmat maalipaikat siunaantuivat Perulle. Venezuelan puolustuspelaaminen on ollut kohtalaisen hyvällä tasolla. Riittääkö se, kun vastaan asettuu turnauksen suuri voittajasuosikki, jolla maalintekovoimaa riittää?

Brasilian pelaaminen vapautui toisen puoliajan maalien myötä, mikä oli erityisen tärkeää, sillä kotiyleisön suuret odotukset eivät saa kääntyä negatiiviseksi voimavaraksi. Joukkueen materiaali on niin kovalla tasolla, että ratkaisijoita riittää laajalla rintamalla. Nostetaan pelivalinnaksi Brasilia tekee yli 2,5 maalia ottelussa.