Chile – Peru

to 04.07. Klo 03:30

Chile marssii loppuotteluun kokemuksella!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Copa American toisessa välieräottelussa kohtaavat kaksinkertainen hallitseva mestari Chile ja kisojen mustahevonen Peru. Molemmat selvittivät tiensä välieriin kukistamalla vastustajansa rangaistuspotkukilpailussa.

Chile on esittänyt vahvoja otteita jälleen kerran tämän vuoden Copa Americassa. Joukkue oli alkulohkossaan toinen heti Uruguayn jälkeen, eikä lohkovoittokaan ollut kaukana. Puolivälierissä joukkue sai vastaansa todella vahvan Kolumbian, joka ei päästänyt turnauksessa yhtään maalia varsinaisella peliajalla, mutta Chile onnistui kukistamaan kolumbialaiset rangaistuspotkuilla 5-4 lukemin.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Chilellä onnistujia on jälleen riittänyt, kuten muun muassa Alexis Sanchez, joka pelasi umpisurkean kauden Manchester Unitedin paidassa. Sanchez on ollut aina todella vahvassa iskussa, kun on päässyt pelaamaan maajoukkueen mukana, eikä olisikaan ihme, jos taituri onnistuisi välierissä joko tekemään itse maalin tai syöttämään joukkuekaverilleen osuman.

Kisojen mustahevonen on ollut Peru. Joukkue kykeni puolivälierissä kaatamaan todella vahvan Uruguayn rangaistuspotkujen jälkeen 5-4 lukemin. Perulla oli kieltämättä onneakin matkassa, sillä Uruguaylta hylättiin ottelussa kolme maalia, mutta täysin oikeutetusti, vaikka pienestä se olikin kiinni. Perulla itseluottamus on ollut hyvällä tasolla ja joukuepelaaminen on ollut kovalla tasolla poislukien Brasilian murskatappiota.

Peru joutui viime ottelussa todella koville, mutta selvisi hienosti Uruguayn paineen alta. Chilen kokemus on erittäin arvokas asia tässä vaiheessa turnausta ja uskotaankin, että se siiviittää chileläiset loppuotteluun, mutta maalijuhlia tuskin tullaan näkemään. Pelataan Chilen voittoa ensimmäisenä pelivalintana ja rohkeimmat voivat kokeilla tulosvetoa maltillisella panostuksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!