Chile – Uruguay

ti 25.06. Klo 02:00

Uruguay haastaa Chilen taistelussa lohkovoitosta huippuottelussa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Copa American alkulohkovaiheen viimeiset kamppailut pelataan tiistain vastaisena yönä. C-lohkon huippukamppailussa ratkotaan lohkovoiton kohtalo ja siitä taistelevat turnauksen kaksinkertainen hallitseva mestari Chile sekä Uruguay, jolla oli edelliskamppailussaan yllättäviä vaikeuksia.

Chilen ottelut Copa Americassa ovat olleet tähän saakka todella viihdyttäviä. Ensimmäisessä kamppailussaan joukkue teki Japanista hakkelusta 4–0-voitossa. Toinen kamppailu päättyi punapaitojen hyväksi 2–1-lukemin Ecuadoria vastaan. Vaikka erityisesti toisen ottelun avauspuoliajalla joukkueella oli vaikeuksia, käänsi se laadukkaalla tekemisellä kamppailun lopulta itselleen.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Kahdesti peräkkäin turnauksessa voiton napanneen Chilen joukkueesta muun muassa Alexis Sanchez on esiintynyt erinomaisesti maajoukkuepaidassa – ainakin miehen tämän kauden seurajoukkue-esiintymisiin Manchester Unitedissa peilaten. 30-vuotias hyökkääjä iski turnauksen avausottelussa Japania vastaan maalin, joka oli miehelle ensimmäinen vuoteen.

Chilelle lohkovoittotaistelussa riittäisi tasapeli, sillä Uruguay pelasi toisessa ottelussaan Japania vastaan yllättävän tasatuloksen 2–2. Pelillisesti joukkueen esitys ei ollut huono, mutta puolustussuuntaan ryhmä teki pahoja virheitä, jotka kostautuvat. Avausottelussa nimenomaan Chileä vastaan jalkoihin jäänyt Japani paransi niin ikään ottelussaan Uruguayta vastaan roimasti.

Kisa-avauksessaan Uruguay nappasi puolestaan tyylipuhtaan 4–0-voiton Ecuadoria vastaan. Tehokkain hyökkääjä joukkueelle on ollut maalin molemmissa otteluissa tehnyt Barcelona-kärki Luis Suarez. Miehellä on riittänyt virtaa erinomaisesti, kun hän on loukkaantumisen jälkeen päässyt takaisin pelaamiseen kiinni.

Uruguayn hyökkäyskalusto on vaarallinen, eikä alakerta sille juurikaan kalpene. Ennakkoarvioissa ja paperilla se arvioitiin yhdeksi menestyjäkandidaatiksi. Chilen joukkue ei kuitenkaan maalivahti Claudio Bravon puuttumisen lisäksi ole juurikaan muuttunut edelliskisoista ja sillä on kokemusta voittamisesta.

Turnauksen alkulohkovaiheen päättävässä ottelussa on takuulla viihdettä tarjolla, kun kenttä vilisee tähtiä. Chile ei ole vielä kohdannut Uruguay-hyökkäyksen tasoista tulivoimaa, joten on kiinnostavaa nähdä, kuinka joukkue onnistuu puolustustehtävässään. Lohkovoitossa kiinni oleva kestomenestyjä olisi takuulla tyytyväinen tasatulokseen.

Kumpikaan joukkue ei enää voi pudota jatkosta, joten tasapeli on houkuttava pelivaihtoehto. Lisäksi se riittäisi Chilelle lohkovoittoon. Toisaalta alhainen maalimääräkään ei ottelun luoteen huomioiden olisi yllätys ja sitä veikataan ensimmäisenä pelivalintana (ottelussa alle 2.5 maalia). Vastaavasti tasatulos nostetaan toiseksi pelikohteeksi.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!