Ecuador – Japani

ti 25.06. Klo 02:00

Vesittääkö Ecuador jatkohaaveet Japanilta?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Japani haastaa kahdesti tähän saakka Copa Americassa hävinneen Ecuadorin tiistaiyönä. Japani taistelee vielä jatkopaikasta, koska paras lohkokolmonen etenee jatkoon.

Ecuador on C-lohkossa peränpitäjänä ja ainoana nollakerholaisena, sillä se ei ole voittanut vielä otteluakaan Copa Americassa. Ensimmäisellä kierroksella joukkue hävisi Uruguaylle murskaavin 4–0-numeroin ja toisessa ottelussa Chile oli vahvempi lopulta yhdellä osumalla ja päätösnumeroin 2–1. Ecuadorin taival turnauksessa päättyy varmuudella alkulohkoon.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Japani taisteli edellisessä ottelussaan Uruguayta vastaan urhoollisesti, mutta päätyi lopulta 2–2-tasapeliin, vaikka johtikin ottelua kahdesti. Sinisten samuraiden molemmista osumista vastasi 22-vuotias lupaava Yokohama-keskikenttä, Koji Miyoshi. Kokonaiskuvassa Uruguay kuitenkin hallitsi kamppailua melko selvästi ja Japanilla oli tuuriakin matkassaan, kun eteläamerikkalaiset eivät palloa maaliin riittävällä tehokkuudella saaneet.

Belo Horizonten stadionilla pelattava ottelu on mielenkiintoinen, koska Japanilla on yhä mahdollisuus päästä jatko-otteluihin. Uruguay ja Chile vievät C-lohkossa kärkisijat, mutta kaikkien alkulohkojen paras kolmanneksi sijoittunut pääsee jatkoon. Tilastokärki ennen viimeisiä tasoittavia otteluita on Peru neljällä pisteellään. Japanilla on yksi piste, joten voittoa se tarvitsisi päästäkseen tasapisteisiin kolmansien tilastolla.

Ecuador on kuitenkin takuulla nälkäinen, eikä halua jäädä turnauksessa voitoitta. Edelliskamppailun tappiosta huolimatta joukkueen peli-ilme parani huomattavasti ja pelaaminen oli ajoittain jopa erittäin laadukasta. Chile oli ajoittain joukkueen aktiivisen ilmeen kanssa melkoisissa vaikeuksissa.

Japanin puolustuspelaaminen on tähän saakka turnauksessa sakannut ja Ecuadorin korkea prässi ja nopeat hyökkäyspään pelaajat saattavat aiheuttaa sille ongelmia. Jos ottelu etenisi tasaisena, joutuisi Japani avaamaan pelaamistaan entisestään. Ecuador itse pääsee kotimatkalle, mutta uskotaan sen lähettävän kylmästi myös turnausvierailijan kotiin.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!