Uruguay – Japani

pe 21.06. Klo 02:00

Uruguay jatkaa siitä, mihin avausottelussa jäi!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Avauskamppailussa Ecuadorin murskannut Uruguay kohtaa toisessa ottelussa Japanin. Vierailijamaa kärsi 4-0-murskatappion Chilelle, joten joukkueilla oli hyvin erilainen ensimmäinen ottelukierros.

Uruguay on kisojen yksi suurimmista voittajasuosikeista, sillä joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa pidemmän aikaa. Luis Suarez, Edinson Cavani ja Diego Godin ovat joukkueen ehdottomat ykkösnimet, mutta kyseisten herrojen takaa löytyy myös tärkeitä palasia. Muun muassa Juventuksessa hyvän kauden pelannut Rodrigo Bentacur on kova pelimies keskikentällä nuoresta iästään huolimatta.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Uruguayn pelaaminen oli todella näyttävää ja tehokasta ensimmäisessä ottelussa Ecuadoria vastaan. Joukkue tykitti taululle kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla se pystyi nostamaan jalan pois kaasulta tehden vielä yhden lisäosuman, vaikka useampaankin olisi ollut mahdollisuus. Joukkue kykeni luomaan tilanteita monipuolisesti ja keskikenttä onnistui ruokkimaan hyvin sekä Suarezia että Cavania.

Japani kärsi tylyn tappion Chilelle, mutta joukkueella oli muutamia ihan kohtuullisia paikkoja iskeä palloa verkkoon. Kliinisyys ei vain ollut riittävällä tasolla. Ryhmän puolustuspelaaminen ei ollut totutun yhtenäistä, helppoja virheitä tuli liian paljon. Niitä ei ole varaa tehdä, kun vastaan asettuu todella vahva Uruguay.

Mikäli Uruguay jatkaa samalla sykkeellä pelaamista, on Japanille tulossa erittäin hankala ottelu. Japanin täytyy parantaa puolustuspelaamista selvästi, sillä Uruguayn supertähdet rokottavat armotta maalipaikoista. Uruguay on jättimäinen suosikki ja isketään lapulle joukkueen tekevän yli 2,5 maalia ottelussa hyvällä kertoimella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!