ke 03.03. klo 22:00

Barcelona - Sevilla

Vääntääkö Barça takaa-ajoasemasta loppuotteluun?

Kentän ulkopuolisissa kriiseissä rypevä Barcelona pyrkii keskiviikkoiltana antamaan Sevillalle toistamiseen isän kädestä ja nappaamaan Copa del Reyn finaalipaikan. Urakasta erityisen hankalan tekee vierasmaalisääntö – Sevillalle riittäisi avausosan 2-0 -voiton jälkeen 3-1 -tappiokin jatkopaikkaan. Lue alta, miksi toisen puoliajan maalimääristä löytyy hyvää ideaa!

Blaugranan riveistä Pedri saattaa kuin saattaakin olla mukana. Ronald Araújo ja Miralem Pjanic menevät niin ikään kysymysmerkkien puolelle. Ansu Fati, Sergi Roberto ja Philippe Coutinho jatkavat omia kuntoutusohjelmiaan. Vierailta Marcos Acuña ja Lucas Ocampos ovat mitä ilmeisimmin lähellä pelikuntoa, mutta varmaa tietoa ei keskiviikon osalta ole.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

FC Barcelona

@FCBarcelona
🎙 @sergino_dest discusses how Barça's tactical change helped in the 2-0 win at Sevilla.

Katalaanit kylvettivät lauantaina Sevillaa taktisella puolella eikä tuolloin kotijoukkue löytänyt käytännössä mitään aseita Barcelonan kolmen topparin formaation murtamiseen. Ensimmäinen kuti maalia kohti tuli vasta toisella puoliajalla. On mahdollista, että Ronald Koeman lähtee samalla sapluunalla keskiviikon kamppailuun, mutta toisella jaksolla muutokset ovat todennäköisiä.

Etenkin Sevilla pyrkinee ensimmäisellä nelivitosella välttelemään turhia riskejä ja otteluparin on siten helppo nähdä pysyvän ratkaisemattomana. Toisella jaksolla jompikumpi joukkueista tarvitsee maaleja, mistä syystä virheitä, tilaa ja transitiomahdollisuuksia syntyy enemmän. Siispä pelivalintana on toiselle puoliajalle yli 1,5 maalia.