Copa del Rey to 04.03. klo 22:00

Levante - Athletic Bilbao

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sanooko kolmas kerta toden, kun Athletic ja Levante iskevät yhteen Copa del Reyn välierässä?

Torstaina haetaan Copa del Reyn finaalivastustajaa Sevillalle tai Barcelonalle. Athletic Bilbao joutui tyytymään kotiviheriöllään avausosassa tasapeliin, mutta Marcelinon miehistö on edelleen lievä suosikki. Vedoissa ollaan erinomaista jalkapalloa juuri nyt pelaavan baskiryhmän kyydissä.

Hypätään aluksi poissaolojen pariin. José Campaña, Nemanja Radoja, Gonzalo Melero ja Sergio Postigo ovat kotijoukkueelta sivussa. Enis Bardhin pelikunnosta saadaan lisätietoja keskiviikon aikana. Athleticin riveistä Íñigo Martínez kärsii pelikieltoa – toppari otti yhteen Sergio Leónin kanssa viikonlopun La Liga -kamppailun päätösvihellyksen jälkeen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Athletic on nyt lyhyen ajan sisään kohdannut Levanten siis kahteen otteeseen. Maaliodottama on molemmissa taistoissa mennyt kohtalaisen selvällä marginaalilla baskien hyväksi. Marcelinon suojatit ovat muutenkin kyenneet hiljattain mahtavaan puolustustyöskentelyyn ja laukaisukartat kielivät alakerran toimivan saumattomasti.

Kuitille lähtee pienellä panoksella suora vierasvoitto. Kertoimet ovat kohtalaisen hyvin kohdillaan, mutta jännäribetsiksi vieraskerroin vielä riittää. Martínez on yksittäinen iso poissaolo vieraille, mutta Levanten omat poissaolot kasautuvat vastustajaa kriittisemmiksi. Athletic on melko lailla omaa luokkaansa Espanjassa fyysisyydessä ja Levanten pitäisi olla erikoistilanteissa selvä vastaantulija.