MM-karsinnat 2022 ti 14.06. klo 21:00

Costa Rica - Uusi-Seelanti

Over-kerroin koholla!

Tiistai-iltana ratkotaan Dohassa viimeisen MM-kisapaikan kohtalo. Vastakkain ovat arvokisojen vakiokävijä Costa Rica sekä valtaisan helposta karsintareitistä nauttiva Uusi-Seelanti. Costa Rica lähtee kamppailuun isohkona suosikkina.

Costa Rica oli Pohjois- ja Väliamerikan MM-karsintalohkossa neljäs ja palkintona tästä oli tietty paikka jatkokarsinnoissa. Uutta-Seelantia vastaan Keylor Navas tekee paluun tolppien väliin – PSG:n kassari oli Kansojen liigassa lepovuorossa. Mitään varsinaista nuorennusleikkausta Ticot eivät ole vielä tehneet, sillä tutut miehet Celso Borges ja Bryan Ruiz jatkavat mukana karkeloissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Uusi-Seelanti menee käytännössä joka kerta MM-jatkokarsintoihin. Taso riitti viimeksi kisapaikkaan vuonna 2010, jolloin All Whites jäi alkulohkoon kieltämättä kelvollisen taistelun päätteeksi. Rosterissa on muutama selkeä tekijämies – jalkapalloyleisö on täysin tietoinen vaikkapa Chris Woodin maalintekokyvyistä.

Mitä sitten otetaan lapulle? Kenttä on neutraali, joten kotietua ei ole kummallekaan tiedossa. Costa Rica on ikääntyvästä rungostaan huolimatta pelillisesti kuskin paikalla mitä todennäköisimmin. Finaaliluonteesta johtuen matsi lienee alussa hyvinkin tarkkaa ja maaliodottama on siten matalalla. Kertoimissa on kuitenkin overin puolella herkkua – game state voi loppuotteluissa muuttua yhden maalin myötä radikaalisti. Napataan over 2,5 lapulle pikkupanoksella.

10 euroa pelirahaa