Championship la 27.05. klo 18:45

Coventry - Luton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättäjäjoukkueet kisaavat paikasta auringossa – tässä ei maaleilla juhlita!

Maailman arvokkaimmaksi kutsuttu Valioliigan nousukarsintapeli on vuorossa lauantaina. Hieman yllättäen kolmannesta nousupaikasta kisaavat Coventry ja Luton. Siitä ei ole montaa vuotta, kun molemmat joukkueet pelasivat aladivareissa, ja varsinkin piskuisen Lutonin nousu Valioliigaan olisi melkoinen suoritus: Kenilworth Road olisi vähän yli kymmenen tuhannen katsojakapasiteetiltaan korkeimman sarjatason pienin stadion.

Ladotaan faktat kaunistelematta pöytään: ottelu on äärimmäisen tärkeä ja rahallisesti arvokas. Niinpä yleensä joukkueet eivät lähde riskeeraamaan tässä ottelussa, vaan taaplaavat varman päälle. Viimeisestä kymmenestä tämän tason nousukarsintafinaalista kahdeksan on päättynyt korkeintaan kahteen maaliin. Lisäksi molemmat tämän vuoden joukkueet ovat koko kauden otannalla olleet erittäin vähämaalisia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelun voittajakertoimet ovat kohdallaan. Vahvan alkuvuoden pelannut Luton on ansaitusti suosikki. Lisäksi Lutonilla on käytännössä täysin terve sakki kasassa, mikä on melkoinen saavutus tässä vaiheessa kautta. Rob Edwardsilla onkin pieni etu, että miehen ei tarvitse suorittaa minkäänlaista kokoonpanolottoa ennen ratkaisevaa matsia. Mark Robinsin pitäisi saada Coventry hyökkäykseen hieman terävyyttä – Boro kaadettiin nimenomaan timantinkovan puolustuksen ansiosta.

Vetoihin lähtee vähämaalisuutta, sillä maaliodottama on nyt todella alhaalla. Jokainen voi määritellä riskitasonsa itse, mutta suositukseen lähtee varsinaiselle peliajalle maksimissaan yhden maalin syntyminen. XLBet on kiva kioski, sillä hyvän betsin lisäksi saat mojovan aloituspaketin!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 1.5 maalia 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.