Championship la 21.01. klo 14:30

Coventry - Norwich

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toisilla on tuoreita näyttöjä ja toisilla ei – ja niitä seurataan!

Sekä Coventry että Norwich aloittavat lauantain Championshipin toiminnot pienessä alavireessä – joskin play off -paikkaa norkoilevaa Norwichia auttoi varmasti henkisesti paljon viime viikonlopun rökälevoitto Prestonista. Alemmassa keskikastissa oleva Coventry kokee nyt kauden alun jälkeen uuden suvantokauden, ja pisteet ovat tiukassa. FA Cupistakin tuli yllätyslähtö, joten kasvojenpesu olisi nyt paikallaan.

FA Cupista putoaminen kotona liigan ulkopuolista Wrexhamia vastaan oli nolo tapaus, ja siihen nähden niukka mutta ansaittu vierastappio Championshipiä johtavalle Burnleylle oli jopa siedettävä suoritus. Joulun jälkeen Coventry on ollut joka tapauksessa melkoisen kehno yhdistelmä, ja fanit kaipaavat pikaista ryhtiliikettä. Isännillä on kourallinen poissaoloja, jotka osuvat varsinkin hyökkäyspäähän.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Norwichin Preston-voitto ei ollut ihan yhtä väljä, mitä numerot kertoivat. Joka tapauksessa kyseessä oli ensimmäinen voitto David Wagnerin alaisuudessa, ja henkisellä puolella voitto oli iso. Teemu Pukki osui kahdesti maalipuitten väliin, ja sai kymmenen maalia sarjaotteluissa täyteen tällä kaudella. Norwichilta puuttuu yhtä lailla kourallinen pelaajia, ja Rangersiin siirtoa havitteleva Todd Cantwell on todennäköisesti sivussa.

Norwichilla on tuore näyttö nousuvireestä, kun taas Coventrystä ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa samaa. Vieraiden matkaan tässä on lähdettävä, ja kas – William Hill paiskaa kunnon kertoimen tauluun! Ei ole sattumaa tämä – ota onkeesi, ja WillHill portfolioon!