Championship su 07.08. klo 17:00

Coventry - Rotherham

Overi maistuu Championshipin sunnuntaipelissä!

Sekä Coventry ja Rotherham pelasivat Championshipin avauskierroksella 1-1 tasapelin. Coventry tasasi pisteet Sunderlandin vieraana, ja täksi kaudeksi jojon lailla takaisin noussut Rotherham pelasi kotitasapelin Swansean kanssa. Coventry on tähän matsiin suosikki, mutta kertoimet eivät taida aivan riittää suoraan tipsiin kotivoitosta.

Coventry esiintyi viime kaudella sangen pirteästi sarjassa, eikä taitavan Mark Robinsin johdolla homma näytä mitenkään heikolta tälläkään kaudella. Joukkue onnistui pitämään avainpelaajistaan kiinni, ja uudet kiinnitykset näyttävät mielenkiintoisilta. Sunnuntain matsissa saatetaankin nähdä pari uutta kasvoa laidoilla. Kotisuosikkina Sky Blues lähtee matsiin todennäköisesti aktiivisella otteella.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

 

Kuutena viimeisenä kautena Rotherham on vuoron perään pudonnut Championshipistä ja noussut perään takaisin League Onesta. Joukkueen luokka ei siis aivan tuntuisi riittävän Championshipiin, mutta avauspäivän esitys ei ollut hullumpi. Millersin alkuohjelma ei näytä vaikealta, ja Paul Warnen suojattien olisi saatava hyvä alku sarjaan, jottei putoamiskierre alkaisi heti alkukaudesta. Avauskokoonpano vierailla on todennäköisesti hyvin samannäköinen kuin viime viikolla.

Vetoarkkinoilla tätä ottelua on pidetty selkeänä under-matsina, ja tästä voi olla montaa mieltä. Kumpikaan joukkue ei vaikuta erityisen underilta, ja runsasmaalisuus onkin todennäköisempää mitä kertoimenlaskijat arvioivat. Mr Greenillä on vähintään kolmeen maaliin mukava toppikerroin, ja sepä sattuikin somasti – saat uutena asiakkaana huippukertoimen lisäksi vielä edutkin plakkariin.

10 euroa pelirahaa