Championship ma 30.10. klo 22:00

Coventry - West Bromwich

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjataulukko valehtelee – ja tekee kotivoitosta pelattavan!

Vaikka Coventry ja West Bromwich ovat melko lailla eri puolilla sarjataulukkoa, joukkueiden välinen ero on ainoastaan viisi pistettä. Tämä kertoo selkeää tarinaa siitä, kuinka tasainen Championshipin keskikasti on. Coventry on pelannut kolme viimeistä ottelua ilman voittoa, ja tarvitsee välittömän ryhtiliikkeen, ettei joudu mukaan putoamiskuvioihin. WBA puolestaan nousisi voitolla kärkikuusikkoon, ja haluaa varmasti mukaan nousukahinoihin.

Viikolla kärsitty tappio Rotherhamille toi putoamisviivan lähemmäs Coventrya, vaikkei mikään suuri paniikki vielä päällä olekaan. Tulos oli ottelutapahtumiin nähden hieman raaka, mutta tulosurheilussa trendi näyttää raa’alta. Illan isännillä on muutama loukkaantuminen, mutta odotettu Callum O’Haren paluu avaukseen tapahtunee maanantaina. Mark Robins tulee todennäköisesti sumplimaan hieman kokoonpanoa muutenkin.

WBA:n sairastuvalla on jonkun verran ruuhkaa, ja lisäksi Conor Townsendin sairastuminen hankaloittaa tilannetta. Viikolla kaatui kriisissä oleva QPR täysin ansaitusti 2-0: ärrillä ei ollut matsissa minkäänlaista nokan koputtamista, vaikka Carlos Corberanin suojatit menivätkin johtoon vasta tunnin kohdalla. Hyvien esitysten takana seuralla on isompia huolia – Albionille yritetään etsiä kissojen ja koirien kanssa uutta omistajapohjaa.

Coventry ei ole niin huono kuin sarjataulukkoa tiirailemalla voisi päätellä. Tämä ja vieraiden loukkaantumiset kääntävät viisaria kotivoiton puolelle. Yugibet tarjoaa kotivoitolle napakkaa markkinatoppia, eikä ole kurjempi paja muutenkaan – tutustu ja nappaa ilmaisveto taskuusi!

Peesaa vihjettä ja saat 25€ ilmaisvedon!

Yugibet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla pääset lunastamaan 25€ ilmaisvedon ensimmäisellä talletuksella. Tämä kannattaa siis ehdottomasti käydä poimimassa takataskuun!

Toimi näin:

1. Siirry Yugibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.