Championship ke 21.12. klo 21:45

Coventry - West Bromwich

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Baggies kaataa keskiviikkona Coventryn ja Uhmapelaajat nauraa matkalla pankkiin!

Putoamisvyöhykkeeltä viimein noussut West Bromwich Albion porskuttaa Championshipissa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja keskiviikkona on luvassa matka Coventry Cityn vieraaksi. Coventry on WBA:n tavoin sarjataulukossa keskikastissa ja eroa joukkueiden välillä on vain yksi piste.

Myös Coventry on keskiviikon vieraansa tavoin komeassa tuloskunnossa, sillä viimeisestä kymmenestä pelistä on raavittu kuusi voittoa ja kaksi tasuria. Pelillisesti WBA on kuitenkin ollut näistä kahdesta joukkueesta selvästi parempi kuluvalla kaudella – maaliodottamatilastoissa Baggies on aivan kärjen tuntumassa Sheffield Unitedin ja Middlesbroughin perässä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

West Bromwich Albion

@WBA
A dominant display. 📈


Kotijoukkueen riveistä puuttuu Tyler Walker, Kyle McFadzean, Matty Godden ja Marcel Hilßner. Fankaty Dabo oli jo viikonlopun Swansea-pelissä penkillä. Semi Ajayi on Baggies-ryhmästä sivussa ainakin viikon verran ja Kean Bryan on myös lasaretissa. Kyle Bartley voi sen sijaan olla kokoonpanossa keskiviikkona.

Keskiviikolle betsataan WBA:n voittoa tasapelivarmistuksella. Carlos Corberánin suojatit ovat näistä kahdesta selkeästi parempi joukkue, mutta toki kotietu tasoittaa asetelmia. Baggies on päästänyt viidessä viimeisessä pelissä vain yhden ainoan maalin ja sekin tuli Sunderlandia vastaan rankkarista. Nousu kohti kärkeä jatkuu keskiviikkona.