CS la 14.05. klo 13:00

CPH Flames - Bad News Eagles

Bad News Eagles loistokertoimella kiinni Legends Stagen avausottelusta!

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Kakkostriimin avausottelussa tanskalaisjoukkue CPH Flames saa vastaansa Challengers Stagen yllättäjäjoukkue Bad News Eaglesin. Joukkueiden välinen ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla, ja se alkaa klo: 13:00. CPH Flames on kertoimien valossa ennakkosuosikki, joka avaa uskomattomassa flow-tilassa pelaavalle Bad News Eaglesille loistavan vedonlyöntimahdollisuuden.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

BNE on todella tulivoimainen nippu, ja joukkueen viisikko näyttää pelaavan äärimmäisen vahvaa CS:ää. Joukkue saapuu Legends Stagelle suoraan Challengers Stagelta, missä joukkue pelasi viisi ottelua. Kun katsotaan asetelmia, on otteluun kylmiltään ilman viime aikaisia virallisia ottteluita saapuva CPH Flames todella kovan haasteen edessä. Majoreilla on nimittäin tapana nähdä yllätyksiä juurikin Legends Stagen avauskierroksella edellä mainitun tekijän vuoksi.

Tätä tuskin yllätykseksi voi edes kutsua, sillä kun joukkueet ovat onlinessa pelanneet vastakkain, on Bad News Eagles vienyt pidemmän korren joka ikinen kerta. BNE:n karttavalikoima sopii otteluun loistavasti, sillä kun joukkue poistaa kolme heikointa karttaansa – Overpassin, Nuken ja kenties Vertigon – on CPH Flamesin todella hankala löytää itselleen suotuisaa karttaa. Tanskalaisjoukkue poistanee Dust 2:n, Infernon sekä Miragen, jolloin pelattavaksi kartaksi jäisi Ancient.

10 euroa pelirahaa