CS ma 02.05. klo 13:30

CPH Flames - EC Kyiv

CPH Flamesilla suhteellisen helppo tie IEM Dallasin huipputurnaukseen

Counter Striken puolella uusi viikko pyörähtää käyntiin IEM Dallasin suljettujen karsintojen muodossa. Kyseessä on viimeinen karsintaturnaus toukokuun viimeiseen turnaukseen, joka alkaa pikaisesti viikon päästä alkavan Major-turnauksen jälkeen. Mukana on kovia nimiä, ja tarjolla on vain kaksi paikkaa Pohjois-Amerikan vuoden ensimmäiseen LAN-turnaukseen.

Ensimmäisessä ottelussa tanskalaisjoukkue CPH Flames saa vastaansa ukrainalaisjoukkue EC Kyiv:n. Ottelu alkaa klo: 13:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. CPH Flamesilla on kalavelat maksettavana, sillä EC Kyiv onnistui voittamaan tanskalaisjoukkueen samaisen turnauksen avoimissa karsinnoissa huhtikuun puolessa välissä.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Nyt on tosi kyseessä. CPH Flamesilla on avaimet kädessään, ja suhteellisen helppo tie tulevan kuun huipputurnaukseen. EC Kyiv on selvästi heikompi joukkue, joka CPH Flamesin pitäisi pystyä voittamaan todella helposti varsinkin, kun ottaa huomioon joukkueen kovan viime viikkojen tason.

Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, teki CPH Flames karmivan virheen karttavalinnoissa. Joukkue poisti vakipoistonsa Dust 2:n sijaan Infernon, mikä on CPH Flamesin pelaamista kartoista tilastollisesti heikoin. Tuolloin näytti, että EC Kyiv olisi kyseisessä kartassa todella kovassa vireessä, mikä vuoksi tanskalaisjoukkue teki suuren gamblen. Samaa tuskin nähdään tänään, sillä EC Kyivin vire Inferossa ei ole osoittautunut niin kovaksi, kuin aluksi luultiin.

CPH Flames pääsee eroon Dustista, joka on tällä hetkellä ukrainalaisjoukkueen tilastollisesti paras kartta. EC Kyiv poistaa Nuken, jolloin CPH Flames saa valittua otteluun esimerkiksi Ancientin. Viimeksi tanskalaisjoukkue nappasi kyseisen kartan lukemin 16-3. Infernossa tavataan toisen kartan merkeissä, ja vaikka kyseinen kartta heikko tanskalaisjoukkueelle onkin, on luotto kova. EC Kyiv ei ole kyseisessä kartassa kilpailullinen.

10 euroa pelirahaa