CS ti 15.02. klo 12:00

CPH Flames - fnatic

Pystyykö CPH Flames palaamaan PGL Major Stockholm -turnauksessa nähdylle tasolle?

IEM Katowicen ensimmäisessä aikaslotissa klo: 12:00 nähdään peräti kolme samanaikaista ottelua. Juurikin silloin ruotsalais-brittiläisjoukkue fnatic pääsee irti CPH Flamesia vastaan paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Fnatic on selvä ennakkosuosikki otteluun, mutta joukkueelle tarjotaan silti erittäin maistuvaa tasoituskerrointa, joka on kieltämättä hyödynnettävä.

Fnatic on näistä joukkueista selvästi tasokkaampi. CPH Flames nimittäin droppasi omassa formissaan täydellisesti vuoden 2021 Tukholman Major-turnauksen jälkeen. Majoreilla loistavasti pelannut, ja yhtä ottelua vajaaksi areenapeleistä jäänyt CPH Flames on turnauksen jälkeen lähinnä ryöminyt pohjamudissa alemman tason otteluissa, missä joukkue on löytänyt voittamisen hyvin hankalaksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

CPH Flames ei ole enään sama joukkue, sillä rosterista majoreiden jälkeen poistui myös joukkueen päävalmentaja Faruk “pita” Pita. Yksilöt eivät ole enään yhtä kovalla tasolla, ja ellei joukkue nyt osoittaudu joksinkin suureksi LAN-jumalaksi, ei tanskalaisjoukkueesta pitäisi olla IEM Katowicessa kellekkään mitään haastetta.

Hurjassa formissa olevat Owen “smooya” Butterfield ja William “mezii” Merriman johdattavat fnaticin jo pelkän yksilötaidon tasolla selvästi korkeammalle, kuin mistä CPH Flames voisi edes kuvitella. PGL Stockholm Major oli joukkueen osalta käsittämättömän kova peak oikeaan aikaan, ja on vaikea kuvitella että yhtäkkiä joukkue ottaisi samanlaista harppausta.

10 euroa pelirahaa