CS ti 15.03. klo 10:00

CPH Flames - GamerLegion

Millä formilla CPH Flames palaa online-otteluihin?

Tiistain aamuvirkkujen CS-ottelussa CPH Flames saa vastaansa GamerLegionin. Ottelu alkaa klo: 10:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. CPH Flames on kertoimien valossa ansaitusti ennakkosuosikki. Joukkue on niin karttavalikoiman, kuin viime aikaisen formin perusteella selvästi joukkueista parempi. Ainoaksi kysymykseksi jää, pystyykö joukkue hoitamaan ottelun 2-0 vai saako GamerLegion ryöstettyä tanskalaisjoukkueelta kartan. Toki tappiokin on täysin mahdollinen, sillä CPH Flames näyttäisi suorittavan onlinessa selvästi heikommin, kuin LAN-ympäristössä.

LAN Flames joutuu nyt tyytymään online-peleihin hetkeksi, sillä joukkueella ei ole suurempia LAN-turnauksia edessään. Pinnacle Winter Seriesit ja muut online-turnaukset ovat joukkueelle tärkeitä, sillä lopullista läpimurtoa huippujoukkueeksi tanskalaisjengi ei ole vielä tehnyt.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

CPH Flames ja GamerLegion jakavat saman vakipoiston Dust 2:n. Tanskalaisjoukkue Flames on kuitenkin todistanut pystyvänsä pelaamaan kyseistä karttaa, minkä vuoksi GamerLegion on joukkueista se, joka joutuu kyseisen kartan poistamaan. CPH Flames saa poistettua ruotsalaisjoukkueen parhaan kartan Miragen, jolloin GamerLegion tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Nuken tai Vertigon. Molemmissa CPH Flames on äärimmäisen kilpailukykyinen ja hyvä joukkue.

CPH Flames valitsee omaksi kartakseen varmastikin Infernon tai Ancientin. Myös Overpass on potentiaalinen karttavalinta joukkueelle, jolta löytyy monta loistokarttaa. GamerLegion ei saa omaksi kartakseen selvää suosikkia, jonka vuoksi CPH Flames voi hyvinkin voittaa ottelun lukemin 2-0. Pidetään panokset kuitenkin pieninä, sillä Flamesin online-kunto on vähintäänkin kyseenalainen.

10 euroa pelirahaa