CS la 24.09. klo 14:30

CPH Flames - HAVU

Huh huh! CPH Flamesille järjetöntä kerrointa HAVU:a vastaan! Koulutetaanko suomalaisjoukkuetta?

Pelaajatcomin järjestämä pohjoismaiden välinen karsintaturnaus BLAST Fall Showdown -turnaukseen on alkanut. Turnaus käynnistyi A-lohkon voimin perjantaina, ja jatkuu lauantaina B-lohkon merkeissä. Suomalaisittain selvästi mielenkiintoisemmassa B-lohkossa pelittelee HAVU:n lisäksi myös ENCE. Vain yksi joukkue etenee BLAST:n huipputurnaukseen!

HAVU pelaa ensimmäisen ottelunsa uudelleenrakennettua CPH Flamesia vastaan. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo. 14:30, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. CPH Flames on pelannut uuden kokoonpanonsa kanssa vain neljä ottelua, joista on kirjautunut kolme tappiota ja yksi voitto. Viimeisimmästä ottelusta on kuitenkin aikaa jo yli kolme viikkoa, ja joukkueella on ollut melko intensiivinen bootcamp takanaan.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

HAVU:lla on ollut vaikeuksia useammassakin kartassa. Joukkue tulee varmastikin poistamaan Vertigon, Ancientin sekä Overpassin. CPH Flames puolestaan poistaa ainakin Infernon sekä Miragen, jolloin pelattavaksi kartaksi jää todennäköisesti Dust 2 tai Nuke. Toki muutkin kartat ovat mahdollisia, mikäli tanskalaisjoukkue on harjoitellut jotain karttaa, mitä joukkue ei ole aikaisemmin pelannut.

CPH Flamesin rosterissa on enemmän tulivoimaa, ja se on selvä. Joukkueella on paljon potentiaalia, ja mikäli bootcamp on ollut onnistunut, voi serverille saapua erittäinkin kovavireinen Flames. Joukkueen kerroin on aivan liian suuri muutamalla bookkerilla, joista kuninkaaksi nousee MrGreen, joka tarjoaa peräti 2,60 -kerrointa. Vertailun vuoksi on kerrottava, että useimmilla bookeilla CPH Flamesin kertoimet on asetettu sinne 2,20 tuntumaan. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa