CS ke 09.02. klo 20:00

CPH Flames - HEET

CPH Flames kärsii heikosta karttavalikoimastaan

Keskiviikkoillan kruunaa melkoisen tasokas vääntö tanskalaisjoukkue CPH Flamesin ja ranskalaisjoukkue HEET:n välillä. ESL Challenger -liigan ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se toimii liigan B-lohkon decider-otteluna. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja etenee lohkosta Akimbon mukana jatkoon, kun puolesatan häviäjä tippuu turnauksesta ulos.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. CPH Flames on kertoimien valossa melkoisen suuri ennakkosuosikki otteluun, jossa vastustajallaan on selvästi vahvempi karttavalikoima. Tanskalaisjoukkue nimittäin putosi formissaan melkoisesti majoreiden jälkeen. CPH Flames on ollut kuin varjo itsestään eikä joukkue ole edes enää Tier 2 -tason kärkeä. Tasonlaskun lisäksi joukkueen pelaajat mokasivat Richard Lewisin mukaan diilin Complexityn kanssa pyytäessään aivan liikaa palkkaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tanskalaisjoukkue saa melkoisen kovatasoisen vastustajan illan otteluun. Aikaisemmin DBL PONEY-nimellä tunnettu ranskalaisjoukkue on pelannut yhdessä todella kauan, ja joukkueen taso alkaa näyttää melkoisen lupaavalta. HEET:n ehdoton vahvuus on joukkueen formi Vertigossa. HEET on nimittäin viimeisen kolmen kuukauden sisällä hävinnyt kyseisen kartan vain kerran. Tästä muodostuu joukkueelle 94% voittoprosentti, ja 18 pelattua ottelua.

CPH Flamesin vaihtoehtoina on poistaa oma vakipoistonsa Dust 2, ja alentua pelaamaan HEET:n parasta karttaa tai poistaa Vertigo, jolloin HEET varmasti valitsisi Dust 2:n, missä ranskalaisjoukkue on oikein kilpailukykyinen siinäkin. CPH Flamesin ongelmaksi ottelussa muodostuu se, että joukkueella on kolme heikkoa karttaa, missä kaikissa HEET on loistava. Vain kaksi karttapoistoa otteluun saava CPH Flames joutuu pakostikin pelaamaan kolmantena karttana itselleen heikon kartan, joka luo HEET:lle loistavat saumat napata voitto ja jatkopaikka taskuun.

10 euroa pelirahaa