CS ti 17.05. klo 20:30

CPH Flames - Imperial

Imperial rolling back the years

Uskomattoman runin Majoreilla tehnyt brassijoukkue Imperial kohtaa viimeisessä Legends Stagen ottelussaan CPH Flamesin. Tanskalaisjoukkue eteni heti kahdesta ensimmäisestä BO1-ottelusta 2-0 -tulokselle, ja nyt kun joukkue on suoraan sanottuna chokennut kaksi BO3-otteluaan, missä on ollut tarjolla pääsylippu pudotuspeleihin, on todettava, että todennäköisesti joukkuetta odottaa Tukholman Majorien kaltainen pettymys.

Imperial näyttää nimittäin ottelusta toiseen paremmalta ja paremmalta. Gabriel “FalleN” Toledon johtama brassijoukkue on onnistunut tuomaan takaisin vuosien 2015-2016 metan takaisin, joka on ensinnäkin äärimmäisen freshiä ja samaan aikaan myös todella nostalgista. Joukkueen tähtipelaaja fer on tykittänyt koko turnauksen yli 1,20 ratingeja, ja näyttäisi siltä, ettei herra olisi pitänyt taukoa laisinkaan. Sanonta kuuluu, fnx 3 majors – 3 wins?

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kun Imperial on pystynyt etenemään tähän pisteeseen saakka päihittämällä ensin todella kovia joukkueita Challengers Stagella, ja nyt vastaamaan huutoon BO3-otteluiden merkeissä Legends Stagella, on vaikea kuvitella, että kokeneella viisikolla Major-matka tyssäisi CPH Flamesiin. Tanskalaisjoukkue on äärimmäisen kokematon juurikin isoissa otteluissa, ja kuten on monesti tullut selväksi, pelaa joukkue parhaiten, kun he ovat altavastaajan asemassa ilman paineita.

CPH Flamesin karttavalikoima ei oikein riitä BO3-otteluissa, ja kun otetaan huomioon, että Imperial on näyttänyt lähes voittamattomalta niin Miragessa, Overpassissa, kuin myös Infernossa, on vaikea kuvitella, että CPH Flamesin kasetti kestäisi illan ottelussa. Imperialilla on täydet mahdollisuudet hoitaa pudotuspelipaikka itselleen, kun vastaan asettuu juuri tälläisissä otteluissa heikosti pelaava Flames.

10 euroa pelirahaa