CS to 17.03. klo 10:50

CPH Flames - K23

CPH Flamesille tarjolla yllättävän kovaa kerrointa K23:sta vastaan

SKADE:n, Dignitaksen ja GamerLegionin voittanut, mutta Heroicille hävinnyt CPH Flames saa torstain aamuottelussa vastaansa venäläisjoukkue K23:n. Ottelu alkaa klo: 10:50, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. CPH Flames on ottelun ennakkosuosikki pienellä marginaalilla, joten joukkueelle saa silti loistavaa kerrointa olosuhteisiin nähden.

K23 on tippunut tasossaan huomattavasti tammikuun jälkeen. Joukkue näytti vuoden alussa yhdeltä alemman tason parhaalta joukkueelta voitettuaan monia huippujoukkueitakin. Venäläisnipun taso on kuitenkin laskenut hurjasti, ja joukkue on nytkin hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelusta neljä kamppailua.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

K23 tulee ottelussa poistamaan Vertigon, kun CPH Flames puolestaan poistaa Dust 2:n. Tällöin tanskalaisjoukkue CPH Flames saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, missä K23 on ollut todella heikossa iskussa. Venäläisjoukkue valitsee puolestaan omaksi kartakseen Miragen, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Ancient tai Inferno.

Tanskalaisjoukkueelle saatava kerroin on liian hyvä ohitettavaksi. CPH Flames palasi hyvälle tasolle IEM Katowicen huipputurnauksessa, ja on pitänyt sitä tähän asti yllä myös online-otteluissa. Joukkue ei tule tavoittamaan PGL:n Major-turnauksessa nähtyä virettä, mutta kilpailullisena alemman tason huippujoukkueena joukkue voi hyvinkin pärjätä.

10 euroa pelirahaa