CS ti 05.04. klo 21:00

CPH Flames - Sangal

CPH Flames jahtaa puhdasta peliä ESL Challenger-liigassa

Illan ESL Pro Leaguen pudotuspeliotteluiden lisäksi päästään nauttimaan ESL Challenger-liigan relegation-vaiheesta, jossa tänään kahdeksan joukkuetta kilpailee hengestään ja paikastaan Challenger-liigassa. Illan ottelut alkavat kaikki klo: 21:00 ja ne pelataan paras kolmesta -formaatilla.

CPH Flames saa tänään vastaansa Sangalin, joka on päivittänyt turkkilaisjoukkueensa hyvin erikoiseksi eurooppalaisten pelaajien mixiksi. Joukkueesta löytyy Saksan alemman tason pelaajia sekä muutama muu eurooppalainen suurelle yleisölle tuntematon osuja. Sangalin tulokset eivät ole vakuuttaneet, sillä joukkue on kerännyt lähinnä tappioita hyvinkin heikkoja joukkueita vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

CPH Flames on nostanut tasoaan selvästi, ja IEM Katowice antoi joukkueelle ilmeisesti tarvittavan boostin. PGL:n major-turnauksen jälkipyykkinä vireensä kadottanut tanskalaisjoukkue on jälleen näyttänyt omalta itseltään, ja myös alemman tason online-ottelut ovat sujuneet joukkueelta mainiosti. Siispä CPH Flames onkin todella suuri ennakkosuosikki otteluun.

Kun arvuuttelut CPH Flamesin pelijalasta voidaan jättää pois, on arvioitava ainoastaan joukkueiden voimatasoja eri kartoissa. CPH Flames tulee ottelussa poistamaan Dust 2:n, kun Sangal puolestaan poistaa Nuken. CPH Flames saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen tai Vertigon, jolloin Sangal valitsee varmastikin Infernon. Inferno on ainoa kartta, missä Sangal on saanut edes jotain tuloksia aikaan – tosin samassa kartassa joukkue on hävinnyt myös esimerkiksi K23:lle sekä Young Ninjasille.

10 euroa pelirahaa