CS la 15.10. klo 17:00

CPH Flames - SKADE

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurjia lukuja! CPH Flamesin rosteri kovassa formissa!

Lauantain toisessa Counter-Strike tipsissä käsitellään tanskalaisjoukkue CPH Flamesin sekä bulgarialaisjoukkue SKADE:n välistä ottelua. Joukkueet kohtaavat CCT South Europe Series 1 -turnauksessa, missä klo: 17:00 alkavassa ottelussa joukkueet taistelevat pudotuspelipaikasta. Molemmat ovat nimittäin turnauksessa 2-0 -tuloksessa, kun pudotuspelipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Joukkueiden välinen ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Karttavalikoiman puolesta pullat ovat melko hyvin uunissa tanskalaisjoukkueen osalta. CPH Flames poistaa vakipoistonsa Miragen, kun SKADE puolestaan poistaa Vertigon. Bulgarialaisjoukkueen kokoonpano on täysin hajalla, kun rosterista puuttuu kaksi pelaajaa eikä SKADE ole vielä päättänyt ketkä joukkueen vahvuuteen liittyy.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

SKADE saa omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, missä CPH Flames ei ole pelannut vielä otteluakaan. Tanskalaisjoukkue puolestaan saa itselleen esimerkiksi Dust 2:n, missä joukkue on voittanut neljä ottelua viidestä. CPH Flames on kuuden ottelun voittoputkessa, ja joukkueen formi näyttää todella hyvälle. SKADE:n rikkonainen kokoonpano ei tanskalaisia pysty haastamaan.

Copenhagen Flames

@CPHFlames
Another Swiss game in the bag. 🤌
GGs @BLUEJAYS_Sports

2-0 in @cctour_gg South Europe.

#BringTheFlames 🔥 #TeamRazer