CS to 21.04. klo 15:45

CPH Flames - Sprout

Sprout pelaa varapelaajan kanssa

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelut alkavat klo: 15:45. Toisessa näistä muuan tanskalaisjoukkue CPH Flames eli LAN FLAMES kohtaa saksalaisjoukkue Sproutin. Ottelu pelataan muiden tapaan BO1-formaatilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sprout olisi normaalitilanteessa todella kilpailukykyinen joukkue, ja pystyisi varmasti haastamaan CPH Flamesin LAN-oloista huolimatta varsinkin paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Joukkueen tanskalaispelaaja Victor “Staehr” Staehr on kuitenkin sairastunut, ja näin joukkue joutuu käyttämään legendaarista valmentajaansa Danny “BERRY” Krügeria päivän otteluissaan. BERRY on pelannut ennenkin ammattitasolla, mutta niistä päivistä on aikaa, ja taso on kehittynyt hurjasti.

CPH Flames on ollut vaikeuksissa online-otteluissaan, kuten joukkueelle on tyypillistä. Näyttäisi kuitenkin, että Fredrik “roeJ” Jørgensen ja kumppanit heräävät kuitenkin eloon LAN-ympäristössä, ja tämä tekeekin joukkueesta yhden ainoista alemman tason jengeistä, jotka suorittavat paremmin LAN:lla. CPH Flamesin tasoitus napataan pienellä panostuksella lapulle, sillä onhan joukkue nyt selvästi tasokkaampi, kuin varapelaajan kanssa pelaava Sprout.

10 euroa pelirahaa