CS pe 28.10. klo 17:00

CPH Flames - Tricked

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tanskalaisjoukkueiden derby! CPH Flamesille loistokerrointa!

Tanskalaisjoukkueet CPH Flames ja Tricked kohtaavat perjantaina klo: 17:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, mikä on osa Epic GOCL -liigan ykköskautta. Joukkueet pelaavat alemman bracketin välieräottelussa, jonka voittaja etenee alemman bracketin finaaliin. Ottelun asetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä CPH Flamesin kerroin on yllättävän korkealla, vaikka joukkue on selvästi tasaisempi ja kovatasoisempi suorittaja.

CPH Flames tulee poistamaan vakipoistonsa Miragen, joka sattuu tilastojen valossa olemaan Trickedin toiseksi paras kartta. Tricked puolestaan poistaa Dust 2:n, jossa CPH Flamesilla on vain 50% voittoprosentti. Ensimmäiset karttapoistot suosivat siis CPH Flamesia.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Tricked valinnee itselleen Nuken, missä joukkue on voittanut 79% pelaamistaan otteluista. CPH Flames puolestaan saa itselleen esimerkiksi Ancientin, missä Tricked on voittanut alle puolet pelaamistaan otteluista, ja CPH Flames puolestaan peräti 86%. CPH Flamesin ongelmaksi ei koidu terroristipuolen aloitus, sillä joukkue on voittanut pelaamistaan kierroksista peräti 54,9% T-puolella.

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Inferno tai Vertigo. Molemmissa CPH Flames on loistavassa formissa, ja selvästi parempana joukkueena tanskalaisjengin pitäisi hoitaa ottelu nimiinsä. Onhan joukkueessa huomattavasti enemmän tulivoimaa.

Copenhagen Flames

@CPHFlames
After a long game against @enterprise_esp we sadly fall short and lose the game 2-1 - GGWP! 🤝

We're playing the lower-bracket semis tomorrow.

#BringTheFlames