PDC ma 18.07. klo 21:10

Cross R. - Dobey C.

Dartsin World Matchplay -turnauksen neljännesvälierissä Crossin kyydissä!

Dartsin puolella World Matchplay -turnaus jatkuu maanantaina neljännesvälieriä edeltävän kierroksen parissa. Jäljellä on neljä ottelua, joiden voittajat etenevät tiistaina starttaaviin neljännesvälieriin. Päivän aloittaa Rob Cross sekä Chris Dobey, kun herrat kohtaavat klo: 21:10 alkavassa ottelussa, mikä pelataan turnaukselle tutulla paras 19:sta erästä -formaatilla.

Rob Cross majailee tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 10. Englantilaisen vastustajaksi tiistain otteluun löytynyt maanmies Dobey on samaisen listan sijalla 31. Cross on selvä ennakkosuosikki kertoimien valossa, sillä herra on ollut pelillisesti huomattavasti parempi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Dobey on viimeisimmissä Player Championship -turnauksissa pelannut kohtalaisesti. Herra on saanut yllättävän helppoja vastuksia, joita vastaan peli ei kuitenkaan ole kulkenut odotetusti. Lähes aina, kun Dobey on viime aikoina saanut vastaansa Crossin tapaisia kärkinimiä, on peli ollut hankalaa.

Cross on napannut erittäin hienoja voittoja todella lupaavista nousunimistä. Crossin peli tulosten kannalta on ollut hieman parempaa, sillä pelaajan kohtaamat vastustajat ovat olleet hieman kovatasoisempia. Dobeyllä on selvästi vähemmän lavakokemusta, joka todellakin nostaa kokeneen Crossin voittomahdollisuuksia illan ottelussa. Pienellä panostuksella mestarin kyydissä!

10 euroa pelirahaa